Csak nekem kínzás a szandál?
Fiú vagyok, 13 éves. Egyszerűen idiótául áll, és egy férfi ne is muatogassa a lábfejét. Sokan vannak ezzel így?
Kort és nemet írjatok.
én rühellem a szandált, de nincs bajom a lábfejemmel.
nekem beleizzad a lábam és cuppog, a legutolsó szandálom megfogta a lábam, pedig nem volt olcsó
szal akkor már inkább mezítláb mászkálok ahol merek, különben meg cipő
és nem leszólásképen, de 13 évesen már ne haragudj nem vagy férfi, max serdülő fiú :D
egy férfi meg csak mutogassa a lábfejét ha éppen akarja, senkitől nem kell engedélyt kérnie, pont mert férfi, és már nem gyerek
de mindegy, ne sértődkj meg, akkora jelentősége ennek nincs
Gusztistalan a ferfiaknal a szandal. Kortol fuggetlenul. De ba meg zoknit is vesz fem hozza, nah az a halalom.
21L
Gusztustalan a fiatal nőkön a ruha. Ha nyakig beburkolóznak az a halálom. Persze van a másik véglet a kifent banya, annak bezzeg kilátszik mindene
EZ a halálom
a 20 évesek járjanak meztelenül
Én meg lány vagyok, de én is utálom a szandált, mert mindig a legrosszabbkor szakad szét, bemegy az ujjaim közé minden kosz, amit az utcán, strandon fel lehet szedni, és csúszkál benne a lábam, esetenként képes feltörni azon kevés helyeken, ahol egyáltalán érintkezik vele. Meg amúgy se találok soha normális méretűt, mert az összesről lelógnak a hosszú lábujjaim... Amelyekkel egyébiránt semmi problémám.
20
Egy férfi mezítláb is férfi, strandpapucsban is férfi, szandálban is férfi.
Azt hiszem a kijelentés nem szorul bővebb indoklásra, de kikívánkozik belőlem pár példa: Az ókori gladiátoroknál férfisabb jelenség nem igen van a történelemben, szandálban, saruban vagy mezítláb jártak, küzdöttek, ahogyan a római légiók katonái is. Másik. Brazíliában a parton a homokban mezítláb focizik kicsi és nagy, az utcára meg semmi kis gumipapucsot (flip-flop) vesznek fel, mert rohadt forró az aszfalt arra. Ezt viszont a férfiak felveszik akár zakóhoz is, ami felénk elég nagy feltűnést váltana ki. (Igen, voltam ott, én láttam, nem mások mesélték.) Én arra a következtetésre jutottam, hogy nem hülyék, épp ellenkezőleg, tudják, hogy mi a jó, kényelmes nekik. Ők nem akarnak görcsösen másnak látszani, mint amik.
46F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!