Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csak nekem kínzás a szandál?

Csak nekem kínzás a szandál?

Figyelt kérdés

Fiú vagyok, 13 éves. Egyszerűen idiótául áll, és egy férfi ne is muatogassa a lábfejét. Sokan vannak ezzel így?

Kort és nemet írjatok.

2014. jún. 20. 18:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én fel nem vennék szandált. Normális tanga papucsban járok vagy sportcipőben. Nyáron cipőt csak titokzoknival hordok. 18/F
2014. jún. 21. 15:40
 12/18 anonim ***** válasza:
Én meg "tangapapucsot" nem vennék fel utcára, viszont van, akin jól áll. Van, akin a szandál is jól áll, nem mindegy, hogy ki mit hord?
2014. jún. 21. 17:46
 13/18 anonim ***** válasza:

Ha nem tetszik, meg nem kényelmes ne hord, nincs rá törvény.

Vegyél lábujjközi papucsot (ne a kínai párszázast) szép divatos papucsok vannak fiuknak is, pl. Rider, Nike és még kényelmesek is. Utoljára rajtam szandál még 14 éves koromban volt, azóta nyáron csak papucs(lábujjközire meg vagy 3 éve váltottam). "... és egy férfi ne is mutogassa a lábfejét."Ez meg egy barom felfogás... Gondolom akinek ilyen felfogása van még sosem volt lábgombája, mert akkor már nem így nyilatkozna. Én biztos nem fogok nyáron cipőbe járkálni(munkahelyen kívül) mert egyeseknek ilyen beteges a felfogásuk :)

23|F

2014. jún. 21. 23:13
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat! És igen, nem férfi, hanem serdülő fiú vagyok. :D Aztán meg igen, én döntöm el, hogy viselem-e, vagy sem. :D Aztán igen, kicsit (nagyon) hülyén lett megfogalmazva ez a "és egy féfri ne is mutogassa a lábfejét" nevű dolgog. :)
2014. jún. 22. 16:42
 15/18 anonim válasza:
Én mindig zárt cipőben, zokniban járok. De azt imádom, ha egy nő, mezítláb, szandálban jár. Esztétikailag és szexuálisan is.
2014. okt. 27. 17:20
 16/18 anonim válasza:
bocs 38F
2014. okt. 27. 17:21
 17/18 anonim ***** válasza:
Nekem nem kínzás, melegben azt szeretek hordani, persze kizárólag mezítláb. Ugyanakkor tizenévesen pár évig én sem szerettem, mert régen tényleg nem nagyon voltak ízléses szandálok, mind nőiesnek vagy öregesnek nézett ki. Mára már szerencsére ez megváltozott, sok normális kinézetű férfi szandál is van, amit felveszek, nálam ez is szerepet játszik a szandál-kérdésben. 35/F
2020. nov. 11. 14:35
 18/18 anonim ***** válasza:
nem kell szégyellned lábfejedet. a férfi részt meg hagyjuk mert gyerek vagy, de ha nem akarsz ne járj szandálban. mászkálj mezítláb, sokkal élvezetesebb :D
2020. nov. 11. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!