Lányok mikor kaptátok az első melltartótokat? Anyukátok vette, vagy ti kértétek? Milyen típusú és méretű volt? 13/l
Én 11-12 évesen kaphattam az elsőt. De akkor már nőtt a mellem azért kellett. Mondtam anyunak, és elmentünk vásárolni. Jelenleg sportmelltartót hordok mert az kényelmesebb, de vannak toppjam, és normális melltartóm is.
13/l
Én tizenegy évesen kaptam az elsőt, de nem neveztem "melltartónak" mert tényleg csak egy kis topocska volt, ami a bimbót pont takarta. Tizenkét évesen már 75/B-s melltartót hordtam, mert amint beindult a mensi, baromi gyorsan nőiesedni kezdtem.
Szerintem azt mondd anyukádnak: "Anya, már eléggé zavar, hogy átlátszik a pólómon keresztül a cicim, mi lenne, ha segítenél nekem melltartót találni?"
Ne feszélyezzen a téma, ezen minden lány átesik, és anyukád is teljesen el fogja fogadni a dolgot. Csak bátran! :)
6-os voltam, mikor elkezdtem kis topot/sportmelltartót hordani, anyukám vette nekem, mert átlátszott az ünneplőfelsőm és a tornapólóm. Akkor volt olyan 70-75A-B.
Én kapok zsebpénzt kisiskolás korom óta, és amúgy is, nyaralni készültünk, a nővéremmel elmentünk a kínaiba. Ő volt akkor kb 14 éves, én 12,5 :) (kis háromszög alakút vettem akkor, olyan mint a top, csak nem olyan zárt) neki viszont már régóta kellett melltartó mert 8 évesen kezdtek nőni a mellei, és 9 éves korában jött meg neki. Szóval ő kosaras melltartót kb 10-11 éves kora óta hord.
Lényeg a lényeg, hogy akár egyedül is nekivághatod magad a melltartó keresésnek, vagy testvérrel, barátnővel. Mikor 13-14 èves kistiniként bementünk a kínaiba és elkezdtük a melltartókat nézegetni, rögtön jött az eladó nő, hogy segíthet-e. Lehet, hogy leméri, hogy mekkora kell Neked. (szakboltokban pedig ez az alap, hogy lemérnek)
Skálában olyan szép A kosarú melltartókat láttam, ilyen kis háromszög alakúak, vékony szivaccsal, ami nem engedi, hogy átlátszódjék a bimbó. Kikben, Takkoban a tini részlegen van ilyen.
Javaslom, ha találsz testszínűt vegyél, mert az minden alá jó. Illetve figyelj arra, hogy ne csússzon fel, a próbafülkében "tornázhatsz" is :D
17/L
-Nem tudom pontosan, kb 12-13 évesen
-Apuval vásárolgattunk, én meg vettem közben két melltartót. Egyáltalán nem gondoltam arra, hogy ez gáz kéne, hogy legyen, meg kényes téma, hiszen minden nő (*többség) hord melltartót. Előtte persze tájékozódtam, így tudtam, hogy mekkora kell. Nem kérlelgettem senkit, csak mondtam, hogy ezt is megvesszük. Komolyan nem értem ezt a parát, amit gyakorin látok.
-A-s volt, mint a legtöbb 12-13 évesnek...
Ó pedig az olyan szexi amikor kilátszik a bimbó.
Legalábbis én mindig szerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!