Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok mikor kaptátok az első...

Labradorre kérdése:

Lányok mikor kaptátok az első melltartótokat? Anyukátok vette, vagy ti kértétek? Milyen típusú és méretű volt? 13/l

Figyelt kérdés
Még nincs nekem,de kellene,mert minden poló alatt látszik a bimbó,de nem tudom,hogy hozzam fel a témát.

2014. aug. 4. 17:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Én 11-12 évesen kaphattam az elsőt. De akkor már nőtt a mellem azért kellett. Mondtam anyunak, és elmentünk vásárolni. Jelenleg sportmelltartót hordok mert az kényelmesebb, de vannak toppjam, és normális melltartóm is.

13/l

2014. aug. 4. 20:46
 12/21 Gyémántlány ***** válasza:

Én tizenegy évesen kaptam az elsőt, de nem neveztem "melltartónak" mert tényleg csak egy kis topocska volt, ami a bimbót pont takarta. Tizenkét évesen már 75/B-s melltartót hordtam, mert amint beindult a mensi, baromi gyorsan nőiesedni kezdtem.

Szerintem azt mondd anyukádnak: "Anya, már eléggé zavar, hogy átlátszik a pólómon keresztül a cicim, mi lenne, ha segítenél nekem melltartót találni?"

Ne feszélyezzen a téma, ezen minden lány átesik, és anyukád is teljesen el fogja fogadni a dolgot. Csak bátran! :)

2014. aug. 4. 21:49
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

6-os voltam, mikor elkezdtem kis topot/sportmelltartót hordani, anyukám vette nekem, mert átlátszott az ünneplőfelsőm és a tornapólóm. Akkor volt olyan 70-75A-B.

Én kapok zsebpénzt kisiskolás korom óta, és amúgy is, nyaralni készültünk, a nővéremmel elmentünk a kínaiba. Ő volt akkor kb 14 éves, én 12,5 :) (kis háromszög alakút vettem akkor, olyan mint a top, csak nem olyan zárt) neki viszont már régóta kellett melltartó mert 8 évesen kezdtek nőni a mellei, és 9 éves korában jött meg neki. Szóval ő kosaras melltartót kb 10-11 éves kora óta hord.

Lényeg a lényeg, hogy akár egyedül is nekivághatod magad a melltartó keresésnek, vagy testvérrel, barátnővel. Mikor 13-14 èves kistiniként bementünk a kínaiba és elkezdtük a melltartókat nézegetni, rögtön jött az eladó nő, hogy segíthet-e. Lehet, hogy leméri, hogy mekkora kell Neked. (szakboltokban pedig ez az alap, hogy lemérnek)

Skálában olyan szép A kosarú melltartókat láttam, ilyen kis háromszög alakúak, vékony szivaccsal, ami nem engedi, hogy átlátszódjék a bimbó. Kikben, Takkoban a tini részlegen van ilyen.

Javaslom, ha találsz testszínűt vegyél, mert az minden alá jó. Illetve figyelj arra, hogy ne csússzon fel, a próbafülkében "tornázhatsz" is :D

17/L

2014. aug. 4. 22:50
 14/21 anonim ***** válasza:
13 évesen, 75 B-s mérettel:) Merevítőset vettünk, én azt szeretem, és kértem és anya vette.
2014. aug. 5. 12:54
 15/21 anonim ***** válasza:

-Nem tudom pontosan, kb 12-13 évesen

-Apuval vásárolgattunk, én meg vettem közben két melltartót. Egyáltalán nem gondoltam arra, hogy ez gáz kéne, hogy legyen, meg kényes téma, hiszen minden nő (*többség) hord melltartót. Előtte persze tájékozódtam, így tudtam, hogy mekkora kell. Nem kérlelgettem senkit, csak mondtam, hogy ezt is megvesszük. Komolyan nem értem ezt a parát, amit gyakorin látok.

-A-s volt, mint a legtöbb 12-13 évesnek...

2014. aug. 6. 01:21
 16/21 anonim ***** válasza:
Úgy látom nagyon sok 13 éves 75B méretet hord! En 12 évesen kaptam meg az első melltartót 75A de ezt most februárban júniusba lettem 13 es akkor vettünk 2 melltartót 75B es 75A de a B az kényelmesebb
2014. aug. 6. 13:00
 17/21 anonim ***** válasza:
14 évesen kaptam az elsőt, anyuval közösen vettük. Szerintem igenis hozd fel a témát, ha nem szeretnél kínos helyzetbe kerülni. Én abba kerültem. Mennyetek el vásárolni akár valamelyik nagy bevásárló központba és kezd el nézegetni a melltartókat és nyugodtan közölheted vele, hogy szeretnél már egyet.:) Sokkal szebb tartást ad neki, és nem lesz probléma ha hűvös a levegő.:)
2014. aug. 6. 19:19
 18/21 anonim válasza:
0%

Ó pedig az olyan szexi amikor kilátszik a bimbó.

Legalábbis én mindig szerettem.

2014. aug. 7. 18:42
 19/21 anonim válasza:
Én 13 voltam amikor megkaptam az első igazi melltartómat, ami 75/C volt :D Azért vettük akkor amikor már ekkora volt a mellem, mert fél év alatt nőtt két kosárméretet és akkor már sürgős volt. Én kértem. Most 17 vagyok és 80/D
2014. aug. 31. 12:09
 20/21 anonim ***** válasza:
13 evesen kaptam meg az elso merevito nelkuli kis szivacsos izet ami mar jobban hasonlitott egy melltartora mint egy top. Aztan par honapra ra mar egy merevitos, minimalis szivacsosat 75A meretben.
2016. márc. 16. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!