Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Netek mi a véleményetek az...

Netek mi a véleményetek az ilyen lány öltözködéséről? (többi lent) 14/L

Figyelt kérdés

Dc vans sportcipők vagy deszkás cipő+csőnadrág vagy lazább "deszkás nadrág"+laza vicces póló vagy feliratos póló (minden ruhája márkás) (gördeszkázik)

vagy zakót és blúzt vesz fel+fekete csőnadrág + fekete vanscipő

2014. júl. 31. 21:55
 1/8 anonim ***** válasza:

Csak annyi, hogy a zakó-blúz-fekete csőgatya hármashoz nem megy a Vans cipő.

Egyébként elmehetne mellettem az utcán, nem bámulnám, meg hogy "úristen, hogy néz ez ki".

2014. júl. 31. 22:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Kicsit fiús, de ebben a korban még elmegy.
2014. júl. 31. 22:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Az a véleményem, hogy még nincs stílusa. 14 évesen még nem sok embernek van, szóval semmi baj, majd kialakul idővel.
2014. júl. 31. 22:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Nyugodtan hordja ezt, ha neki ez jön be, de nekem pl nem tetszik.
2014. júl. 31. 22:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Kicsit fiús, majd kinövöd. 14 évesen én is kissé fiúsan öltöztem:D
2014. júl. 31. 22:17
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább legyen ilyen, mint hogy sminkes csinibaba legyen egyébként valaki írta hogy fiús de attól nem feltétlenül ugy nez ki mint egy fiu,ha szép es jó alakja van!Egyébként nekem tetszik ez a stílus:))

12/l

2014. júl. 31. 22:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem egyikkel sincs semmi bajom, még a zakó+vans cipő párosítás sem zavar különösebben, főleg egy 14 éves lányon. Nekem jobban bántják a szemem az ennyi idős, koktélruhás, magassarkús, nike airmaxes, sminkelt, műkörmös, cicababa típúsú lányok.
2014. aug. 1. 01:58
 8/8 dorcsuu ***** válasza:

Én is hasonlóan fiús lány vagyok, bár azért bennem több a "lányosság" mint a "fiússág". :)

A zakó blúz van kombó viszont nekem nem jön be. :/ Én a vansemet sima egyszinű pólókkal vagy ujjatlanokkal szoktam hordani, de a conversemet jobban szeretem amúgy is.

2014. aug. 1. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!