Szerintetek divatosan öltözzek?
Figyelt kérdés
Gynecomastiaban szenvedek ami azt takarja hogy nagyon csucsosak a mellbimbóim... Inkabb olyan ruhadarabokat hordok ami jol takarja ezt. Ti mit tennetek a helyemben?? Inkabb igy oltoznetek vagy szarnatok az egeszre es hordanatok divatos,pawas ruhákat?2014. júl. 30. 13:48
1/4 anonim válasza:
Szerintem ne a divatot kövesd, hanem azt vedd fel ami jól áll.
(attól, hogy valami divatos, még lehet nevetséges, lásd. pl. betojtam-a-gatyámba nadrágok)
2/4 anonim válasza:
Szerintem se inkább a divatot kövesd inkább amit te szeretnél, próbáld azt ami jól áll, attól még hogy más a divatot követi nem azt jelenti hogy annak jól is áll. Azt vedd fel ami neked jól áll! :)
3/4 anonim válasza:
A divat nem azt jelenti hogy úgy kell öltözni. Azért van, hogyha nincs saját stílusod, nem tudod mit kéne felvenned akkor ihletet meríts belőle. Ha nem áll jól akkor semmiképp ne öltözz a divat szerint. Attól csak nevetségessé válsz.
A Gynecomastiára meg van plasztikai műtét ha zavar.
4/4 A kérdező kommentje:
Meg csak 17 eves vagyok
2014. júl. 30. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!