Szerintetek gáz ha apróhírdetési oldalról vásárolok márkás cuccokat?
Sose értettem miért nézik le páran ha pl: az olx-ről vásárolok ruhát, cipőt, karórát stb. . . .
(Nike, Adidas, Convers meg ilyenek)
A márkás termék egyesek szerint tükrözi a stílust.
De amint kiderül, hogy honnan van, egyből csak a fintorgás megy.
Most akkor a stílust a márka viselete határozza meg vagy az, hogy 5-szörös áron veszem meg valami plázában/szaküzletben?
A stílust nem a márka viselése határozza meg! Márka nélkül is lehet bárki stílusos és teljesen mindegy, hogy hol szerzed be a ruhát. Szerintem nézegess street style oldalakat pl. lookbook.nu
Próbáld megtalálálni a saját stílusodat, mert attól, ,hogy nike air max van a lábadon, még nem leszel stílusos, inkább csak egy tömegcikk.
Nem kifejezetten a stílus miatt veszem, hanem a tartósság miatt.
(a linket köszi, belenézek)
Sajnos a kínai boltok manapság már eléggé el vannak szállva az árakkal.
Pl: egy normális kinézetű cipő = 5-6000.-
Az olx-en egy Nike már 8 ezertől kapható. Tudom ill. sejtem, hogy replika de mégis tovább tart!!!
Akkor már inkább egy másolat rohadjon le a lábamról fél év alatt, mint egy noname valami 2 hónap alatt.
Ezzel nem tömegcikké akarok válni, hanem előtérbe helyezni magam előtt az árat/tartósságot.
" azért mert használt. Van
akit ez elriaszt "
Ez igaz.
De nem használtat veszek, hanem újat!
Nem csak magánszemélyek hírdetnek hanem cégek, lerakatok is.
Ezt a köreimben meg is szoktam említeni, de fölösleges!
Nem szakboltos! -ennyi a válasz.
Van ismerősöm Sz.F.Váron a plázában.
Itt Pesten a kínai piacokon vásárol be márkás nevű cuccokat és utána, gyakorlatilag SZÓ SZERINT 800-1000%-os haszonnal adja el!
Természetesen ez nyilt titok és nem márkaboltot hanem csak egy egyszerű ruházati boltot üzemeltet.
De hát plázás. . . . , és ezt sokan nem hiszik el!
Azt hiszem ez a lookbook.nu nem az én világom. :-D
(26F)
Tudom.
De ha például választanom kéne egy
Lincsungtingpai robogó és egy Motowell között, akkor az utóbbit választanám. Pedig az is full kínai. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!