Hányas méretet kéne vennem?
Figyelt kérdés
Netről szeretnék fürdőruhát rendelni, láttam egyet, ami nagyon megtetszett, helyi üzletekben sajnos nem találtam ízlésemhez illőt, így döntöttem az internetes vásárlás mellett. A fürdőruha két részes, életemben először mértem le magam, hogy a megfelelő méretet rendeljem, de tanácstanal vagyok. Mellbőségem 80, mell alatti méretem 75, a táblázatban viszont úgy van, hogy 38-as méret: 75-ös mellbőség, 73-77 mell alatti méret; valamint 40-es méret: 80-as mellbőség, 78-82 mell alatti méret. Ugyanez az alsó résznél: derékbőségem 73, csípőbőségem 92. 38-as méret: derékbőség 70-73, csípőbőség 96-98, 36-os méret: 66-69 derékbőség, 92-95 csípőbőség.Tehát két méretbe esem mind a két esetben, ilyenkor melyik méret lehet a megfelelő?2014. júl. 25. 17:11
1/7 anonim válasza:
Először is: milyen oldalról rendelsz? Mert ha bonprix véletlenül, akkor ott egy számmal kisebbet rendelj, mert alapból nem jók a méretek, nagyok. Milyen típusú a felső része? 80-75 mellmérethez kosaras nem lesz jó a legkisebb sem. Nehéz így megmondani melyiket kéne venned ha nem látjuk a fazont.
2/7 A kérdező kommentje:
Erre gondoltam: [link]
Melltartóban B kosarasat hordok, azért gondoltam, hogy talán ez jó lesz.
2014. júl. 25. 17:32
3/7 anonim válasza:
Akkor valami adatot itt elírtál, mert 75 mell alatti és 80 mellen át mért mérettel az A kosaras melltartó is nagyon nagy lenne.
Ha B-set hordasz akkor jóval nagyobb kell hogy legyen a melled. Ez esetben szerintem 36-os bikini lenne a legjobb vagy 34... nem tudom.
Nekem is van több bonprixes, a 38-as alsórésze nagyon nagy fenékre való, tényleg óriási, az én csípőbőségem 95, de arra a 34-es alsó volt eddig jó.
4/7 A kérdező kommentje:
Említettem, hogy életemben először mértem saját magam, úgyhogy valóban nem vonom kétségbe, hogy elszámolhattam valamit. Megpróbálom újra, mindenesetre köszönöm a segítséget!
2014. júl. 25. 18:11
5/7 anonim válasza:
Mell alatt szűken, mellcsúcson lazán kell mérni, ha az megkönnyíti akkor viselhetsz közben egy szivacs nélküli vagy nagyon vékony szivacsos melltartót. A melltartóméret 38-75; 40-80 ugyanúgy a mell alatt mért érték, ebben a táblázatban a mellbőség sehol nem szerepel. Az ilyen kosárméretezés nélküli fürdőruhák általában B-sek, tehát ezzel nem lesz gondod. Felsőből a 38-ast vedd. Az alsóhoz meg teljesen mindegy a derékbőséged, addig úgyse ér fel. Így abból veheted a 36-ost. Alsó esetében amúgy se számít annyira a méret.
6/7 anonim válasza:
Előző vagyok, lehet kicsit érthetetlenre sikerült, tehát melltartóméretben is a 75 az 73-77 közötti mell alatti méret, a mellbőség (illetve a mellbőség és a mell alatt mért érték különbsége) a kosárméretet határozza meg.
7/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm nagyon a válaszokat!
2014. júl. 25. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!