SZerintetek sok ez az öltözködés és smink egy 14 éves lánytól? Szerintetek szép, mert nagyon oda vannak a fiúk érte
2014. júl. 24. 18:45
11/14 anonim válasza:
Szerintem ennyi idősen ez egy kicsit sok és most nem feltétlenül a sminkre gondolok. Sok lány jár ilyen ruhákban meg sminkelnek is, és sokan tényleg szépek, jól áll nekik, de nekem ez egy kicsit furcsa. Itt az oldalon olvastam valami olyasmit , hogy egy 14 éves lánynak is szexinek kell lennie, ezért hordanak és hordjanak is rövid meg dekoltázsos ruhákat. Nekem valahogy, hiába nincs kint semmije meg nem az a ribis öltözet, de szerintem ez egy idősebb lánynak való. Pedig én is csak 15 éves vagyok, de nem vennék fel ilyen ruhát és nem is sminkelek ennyire. Felénk is sok lány jár az utcára, iskolába blézerbe, koktélruhába, magassarkúba elmondásuk szerint a nőies öltözködés jegyében. Szerintem ennyi idősen azért nem kéne ennyire komolyan venni. Nekem nem lenne ezzel semmi bajom mert mindenki azt visel, amit szeretne, de néha már túlzásnak tartom. Múltkor az erdőbe(!) sétáltam a barátaimmal és találkoztunk lányokkal, akik így kiöltözve sétáltak, bicikliztek... Meg úgy vettem észre, hogy ez már divat lett mint korábban a farmer, póló, tornacipő és ez magával vonzza, hogy aki nem így öltözködik az cikinek minősül és a "menőbb" lányok pedig lenézik. Sokszor hallok, olyanokat, hogy "ők nem igazi lányok" meg "minden magára adó lány kézitáskát hord magával és magassarkút visel". Persze, ez nem igaz minden lányra, aki szeret csinosabban öltözködni, de a legtöbben divatból csinálják.
12/14 anonim válasza:
Azta, minden elismerésem az előttem kommentelőnek. Jó látni, hogy vannak még józan gondolkodású 15 évesek is :)
13/14 A kérdező kommentje:
#11 hát vannak olyanok akik szerint most 14 évesen magassarkut kell hordani meg be kell pasizni.Én nagyon nem vagyok ezért oda szerintem a kényelmes öltözködés nagyon fontos.
2014. júl. 25. 10:33
14/14 anonim válasza:
Szép arca van, de tényleg nagyon koravén..14 évesen kb annyinak néz ki, mint én 24 évesen, ami gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!