Mit vegyek fel a találkozáshoz?
Találkozásnak nevezném,de úgy félig randinak is,bár nem szeretem a randi szót.
Mit vehetnék fel 18 éves lányként, hogy ne tűnjek könnyű vérűnek (első fiúm lenne), viszont csinos is legyek?
Az időt nem tudom,jól jönnének meleg-nyári ötletek,viszont kicsit borongósabb időhöz is jöhetnek ötletek!:)
Sminktippeknek is örülnék!
Előre is Köszönöm a normális válaszokat!
Milyen magas vagy, hány kg, milyen színű a hajad, milyen formájú az arcod, milyen a stílusod, és hol találkoztok? :)
Ha írsz privátot és esetleg küldesz magadról képet szívesen küldök több összeállítást is.
Hova mennétek?
Amúgy szerintem olyan ruhában lenne érdemes menned, amit egyébként is hordasz, mert hiába mutatsz most valamit magadról, ha az nem igaz. Ennek megfelelően én egy csinosabb farmerben és lágy esésű, nem túl mélyen kivágott, a derekat hangsúlyozó fölsőben mennék.
Köszönöm szépen a válaszokat! Ment a zöld kezecske nektek:)
160 cm körül vagyok (de inkább alatta) pontosat azért nem tudok mert régen mértem magam és azóta sem nőttem sokat.
46 kg vagyok és hosszú középbarna hajam van.
Az arcomat szív alaknak mondanám (sajnos)
A stílusom alapból nőiesen kényelmes.
Egy jobb,díszesebb farmer nadrág és egy egyszerűbb póló ami tapadósabb, hogy kiemelje a derekamat.
Szoknyába nem szoktam járni,félek a viselésétől mert nem érzem biztonságban magam ha rajtam van.
Inkább rövidnadrág.
Nyáron rövidnadrág vagy egy húzottabb térdnadrág van rajtam.
Valami ilyesmi csak visszafogott,krém színben és jobb anyagból,nem fényesből.
Felülre csőtop vagy sima top.
Mivel nem annyira szeretem magamat deréktól lefelé ezért igyekszem kihangsúlyozni a felső testemet a pólókkal/topokkal.
Sajnos hosszú lábaim sincsenek,ezért jobb ha felül van a hangsúly.
Magassarkút sem szeretek viselni,inkább egy csinosabb szandál vagy babacipő a megfelelő számomra.
A városban találkozunk és a városban adott lehetőségekkel szeretnénk élni.Szerintem beülünk valami cukrászdába vagy kávézóba:)
Csinosan szeretnék kinézni,de egyben hétköznapiasan is.
Már van egy elképzelésem,de nem vagyok benne biztos,hogy megfelelő lenne mivel elég rutintalan vagyok még ebben a helyzetben.
Sajnos nem találtam hozzá képet de egy áttetsző fekete felsőre gondoltam ami enyhén fodros és a derekánál gumis.
Alá pedig egy fekete topot gondoltam mert a sima melltartós csőtop az túl sokat mutat,nem stílusom a has villantás.Finoman szeretnék nőies lenni.Egyébkét ez a felső vállra lehúzhatós,ami tetszik benne.
Viszont nem tudom mi illene hozzá.
Köszönöm!:)
Mondjuk hosszúnadrágokból sokkal több szín van mint rövidből
ha meleg lesz akkor lehet bevállalom a szoknyát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!