Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fel lehet venni ilyen szinu...

Fel lehet venni ilyen szinu ruhat eskuvore? Talan picit vilagosabb de nem hofeher. A modelje is hasonlo. Lent kep.

Figyelt kérdés
[link]

2014. júl. 23. 14:00
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:
szerintem itt a valaszolok 90% idegbeteg es irigy... ha feltesznek egy kerdest egy szep ruhaval annak rogton talalnak valami bajat... ha egy ronda es divatja mult ruharol van szo... az tokeletes valasztas. szerintem ez irigyseg
2014. aug. 1. 10:25
 32/44 anonim ***** válasza:

Kérdező, te fordítva ülsz azon a lovon.... Ki mondta, hogy a ruha nem szép? Ez egy szép ruha és pont.

De!!!! A kérdésed nem arra irányult hogy ez a ruha önmagában szép-e, hanem hogy esküvőre illene-e felvenni vendégként. Erre mondta a nagy többség, hogy nem, mert esküvőn csak a menyasszonynak illene fehér (és árnyalatai) színű ruhát viselni. Ezt nem vagy képes felfogni, hanem inkább duzzogsz és minket vádolsz azzal, hogy biztos csak irigyek vagyunk, csak tudnám hogy miért és pláne mire....

Egyébként miért ragaszkodsz mindenáron ehhez a színhez? Hm?

2014. aug. 1. 11:00
 33/44 A kérdező kommentje:
mas kerdeseket nezegetve lattam az irigyseget
2014. aug. 1. 15:43
 34/44 A kérdező kommentje:
bebizonyitom hogy irigyek vagytok :)
2014. aug. 1. 15:57
 35/44 anonim ***** válasza:

Még egyszer kérdezem, konkrétan mire is kellene irigynek lennünk? Vagy még te magad se tudod? Esetleg magadból indulsz ki?

Tudod mit, szerintem pedig te vagy az irigy, méghozzá a menyasszonyra ;-) Na, ehhez mit szólsz? :)

2014. aug. 1. 16:15
 36/44 amira21 ***** válasza:

Szerintem ne vádolgassuk egymást hogy ki irigy meg ki nem

Egy jó tanács a kérdezőnek, ha nem akar ruhát váltani akkor tegyen úgy mint én: mutasd meg a menyasszonynak!

Pont nálunk voltak, behívtam a szobámba hogy nézd ez az a ruha, nem akarom hogy rosszul essen stb.tb. de vettem hozzá lila kiegészítőket, zavarni fog vagy sem. Tök normálisan elmondta hogy nem fogja zavarni, semmi hasonlóság nincs az én ruhám és az ő ruhája között!

Ez a legjobb módja. Lényeg hogy a házaspárnak ne essen rosszul. Úgyhogy szerintem kérdezd meg :)))

2014. aug. 1. 16:32
 37/44 anonim ***** válasza:
Mi a francra legyünk irigyek? A linkelt ruhára, amit kb bármelyik butikban mi magunk is megvehetünk, ha szeretnénk, vagy a sok eszedre? Én egyiket sem irigylem tőled.
2014. aug. 1. 17:57
 38/44 A kérdező kommentje:

Feltettem 2 kerdest.

1. http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..

Elegge csunyacska, odivatu ruha de ha nem fekete - piros lenne mert egyesek mar ebbe is belekotnek tokeletes lenne a valaszolok tobbsege szerint. Ha tudom a piros - fekete tilalmat mas ruhat linkelek. Ezzel sem ertek egyett.

2. http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..

Gyonyoru ruhak - nehogymar mas szebb legyen mint a valaszolok tobbsege ---> tul oltozod a mennyasszonyt.

2014. aug. 1. 18:06
 39/44 A kérdező kommentje:
na mi van?
2014. aug. 4. 18:48
 40/44 anonim ***** válasza:
???
2014. aug. 4. 21:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!