Fel lehet venni ilyen szinu ruhat eskuvore? Talan picit vilagosabb de nem hofeher. A modelje is hasonlo. Lent kep.
-,-'
Direkt akarsz belekötni igaz? Egy fehér cipő, amit az emberek nagy többsége észre se vesz, mert nem valószínű hogy végig a földet fogja bámulni, nem egyenlő azzal, hogy felveszel egy fehér/ekrü ruhát, amit mindenki észre fog venni. Ha ennyire tetszik a ruha, akkor vedd meg és sétálgass benne a plázában, de értsd meg, hogy esküvőre, vendégként ezt a ruhát nem lenne illendő felvenni.
És nem hiszem, hogy csak ez az egy árnyalat állna jól neked, széles a színskála, bőven lehet választani más színt.
Szia! Nekem is ugyanez a problémám!
Hétvégén megyek esküvőre, hasonló a rucim mint amit belinkeltél!
Nem akartam hogy a menyasszonynak rosszul essen, de átfestetni sem!
így vettem hozzá padlizsán színű bolerót, lila karkötőt, nyakláncot(szép nagyot) fülbevalót, a derekamra ugyanilyen lila vastag szalagot+ lila cipőt!
Simán elmegyek benne! Ennyire lila nem lesz a menyasszony!!!!! :) :)
"szerencséd" hogy nem hozzám vagy hivatalos, mert nekem pl. lila szalagos ruhám és lila cipőm lesz, úgyhogy nem lenne túl őszinte a mosolyom ha meglátnálak :D
ezzel csak azt szeretném mondani, hogy ma már bizony nem ritka hogy a menyasszonyi ruha derekán különböző színű szalag legyen illetve, hogy a cipő se fehér. szóval a te kombinációdat akár simán össze is téveszthetik a menyasszonyéval :)
tessék, nézelődj ha gondolod :)
Beszéltem a menyasszonnyal hozzáteszem és amilyen hisztit levág itt pár ember az hihetetlen XD
Szóval a menyasszonynak hófehér ruhája lesz, az enyém vajszínű és leírtam hogy ugye lila kiegészítőkkel. Mondta hogy abszolut nem fogja zavarni :)
Hozzád meg ugyse megyek lagziba :P
Itt senki nem idegbeteg csupán mi ismerjük az illemet.:D
amira21 Jól tetted, hogy beszéltél a menyasszonnyal szerintem ez így okés. A másik válaszoló csupán annyit írt, hogy ő pont lila szalagos ruhában és lila cipőben lesz szóval nála hasonlítanátok.
Ja és itt senki nem vág le semmilyen hisztit, csupán megtisztelik azzal a menyasszonyt, hogy nem vennének fel az övéhez hasonló ruhát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!