Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fel lehet venni ilyen szinu...

Fel lehet venni ilyen szinu ruhat eskuvore? Talan picit vilagosabb de nem hofeher. A modelje is hasonlo. Lent kep.

Figyelt kérdés
[link]

2014. júl. 23. 14:00
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:

-,-'

Direkt akarsz belekötni igaz? Egy fehér cipő, amit az emberek nagy többsége észre se vesz, mert nem valószínű hogy végig a földet fogja bámulni, nem egyenlő azzal, hogy felveszel egy fehér/ekrü ruhát, amit mindenki észre fog venni. Ha ennyire tetszik a ruha, akkor vedd meg és sétálgass benne a plázában, de értsd meg, hogy esküvőre, vendégként ezt a ruhát nem lenne illendő felvenni.

És nem hiszem, hogy csak ez az egy árnyalat állna jól neked, széles a színskála, bőven lehet választani más színt.

2014. júl. 28. 14:35
 22/44 anonim ***** válasza:
Nagyon sokan vágják fel az erüket és lesznek öngyilkosok. Hozzak én is ezekről cikkeket/képeket? Remélem akkor te is meg fogod tenni.
2014. júl. 28. 14:52
 23/44 A kérdező kommentje:
20.as hogy hogy mast neznenek mennyasszonynak? te nem ismered a vendegjeid?
2014. júl. 28. 22:05
 24/44 anonim ***** válasza:
Te megkérdezted, hogy fel lehet-e venni ilyen ruhát, és leírták 20-an, hogy NEM. Úgyhogy vagy fogadd meg a tanácsukat pattogás helyett, vagy menjél amiben akarsz, aztán b**d meg magad, ha ennyire lesz**od.
2014. júl. 30. 22:28
 25/44 amira21 ***** válasza:

Szia! Nekem is ugyanez a problémám!

Hétvégén megyek esküvőre, hasonló a rucim mint amit belinkeltél!

Nem akartam hogy a menyasszonynak rosszul essen, de átfestetni sem!

így vettem hozzá padlizsán színű bolerót, lila karkötőt, nyakláncot(szép nagyot) fülbevalót, a derekamra ugyanilyen lila vastag szalagot+ lila cipőt!

Simán elmegyek benne! Ennyire lila nem lesz a menyasszony!!!!! :) :)

2014. júl. 30. 22:47
 26/44 anonim ***** válasza:

"szerencséd" hogy nem hozzám vagy hivatalos, mert nekem pl. lila szalagos ruhám és lila cipőm lesz, úgyhogy nem lenne túl őszinte a mosolyom ha meglátnálak :D

ezzel csak azt szeretném mondani, hogy ma már bizony nem ritka hogy a menyasszonyi ruha derekán különböző színű szalag legyen illetve, hogy a cipő se fehér. szóval a te kombinációdat akár simán össze is téveszthetik a menyasszonyéval :)

tessék, nézelődj ha gondolod :)

[link]

[link]

2014. júl. 31. 09:07
 27/44 amira21 ***** válasza:

Beszéltem a menyasszonnyal hozzáteszem és amilyen hisztit levág itt pár ember az hihetetlen XD

Szóval a menyasszonynak hófehér ruhája lesz, az enyém vajszínű és leírtam hogy ugye lila kiegészítőkkel. Mondta hogy abszolut nem fogja zavarni :)

Hozzád meg ugyse megyek lagziba :P

2014. júl. 31. 09:13
 28/44 A kérdező kommentje:
Amira21 ! szerintem ezek idegbetegek...
2014. júl. 31. 22:07
 29/44 anonim ***** válasza:

Itt senki nem idegbeteg csupán mi ismerjük az illemet.:D

amira21 Jól tetted, hogy beszéltél a menyasszonnyal szerintem ez így okés. A másik válaszoló csupán annyit írt, hogy ő pont lila szalagos ruhában és lila cipőben lesz szóval nála hasonlítanátok.

Ja és itt senki nem vág le semmilyen hisztit, csupán megtisztelik azzal a menyasszonyt, hogy nem vennének fel az övéhez hasonló ruhát.

2014. aug. 1. 05:37
 30/44 anonim ***** válasza:
Kérdező, ez inkább rád illene, ugyanis egyszerűen nem vagy képes felfogni, hogy mi illik és mi nem, egyébként pedig ha nem tudsz elfogadni a sajátodtól ellenkező véleményt, ne tegyél fel kérdéseket. Ha pedig mégis, akkor fogadd el, hogy lesznek akik nem értenek veled egyet és hogy talán nem is neked van igazad. Persze ehhez kell egy bizonyos fokú érettség, de ne aggódj, idővel mindenkinél eljön.
2014. aug. 1. 09:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!