Egyszerűen hányingerem van attól, hogy istenítik a magassarkút, van így még valaki? 25/N
Egy tűsarkú nem egésszégtelenebb, mint egy saru, ami csak egy áztatott kartonlap (vagy fényes műanyag, ami sztem ritka közönséges), mert semmi domborulat nincs rajta, ami tartaná a talpat...
A magassarút pedig tudni kell hordani. Ha nem is egyből 12 centiset, de minden nő gardróbjában kell lennie egynek :)
Én is istenítem es szinte minden nap azt hordok... Pedig
13/L
Én nagyon szeretem őket, tudom hogy nem egészséges de én gyakorlatilag magassarkú függő lettem, szinte mindig azt hordok.
23/N
Akkor idegesít, mikor véletlenül belebotlok így a neten vagy TV-ben abba, hogy kb. magassarkú nélkül egy nő se tud élni, mert nekünk nőknek ez a mániánk és igen, ez és ez de jó "csajos", a másik meg olyan trendi, hogy csak na... És magassarkú nélkül nem is nő a nő.. Hagyjuk már..
Amúgy meg én sem hordok és le is sz@rom magasról, csak ne idegesítsenek ezekkel az olcsó, néhány IQ-s fogyasztó lényeknek kitalált marketing szövegekkel, mert a falnak megyek. Nem minden nőt érdeklik a magassarkúk, táskák, sminkek, ruhák, meg az ilyenek. Engem egészen más dolgok érdekelnek és inkább azokkal foglalkozom.
Én elsősorban azt nézem, hogy az adott cipőben tudom-e azt csinálni, amit szoktam/szeretek. No most, a magassarkú nem felel meg a kritériumoknak. :))
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!