Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egyszerűen hányingerem van...

Egyszerűen hányingerem van attól, hogy istenítik a magassarkút, van így még valaki? 25/N

Figyelt kérdés
2014. júl. 22. 22:46
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
en neha neha megcsodalok egyet egyet, de nem kimondottan hordok magassarkut, es pont ugyanannyira meg tudok csodalni egy lapostalput is.
2014. júl. 22. 22:51
 12/36 anonim válasza:
100%
Èn nem szeretem ès nem is hordok. 18/ f
 13/36 anonim ***** válasza:
Kérdezõ, te is nézted a fókuszt? :D
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
#12: Ennek kifejezetten örülök, és szerintem ezzel nem vagyok egyedül :)
2014. júl. 22. 22:53
 15/36 A kérdező kommentje:
Néztem, pont az a legdühítőbb mintha minden nő ilyen lenne és aki meg nem az meg nem normális.... Agymosásnak érzem. Egészségtelen is hosszútávon.
2014. júl. 22. 22:57
 16/36 A kérdező kommentje:
Azt sem értem hogy hordhatja egy aktív életmódot folytató nő aki több órát sétál egész nap... Nekem 10 perc alatt feltöri a lábam akármilyen nyári cipő. Menni állítólag szépen megyek benne, de természetellenes. Mezítláb járásnál a világon nincs jobb szerintem, főleg valami pázsitos füvön.
2014. júl. 22. 23:03
 17/36 anonim ***** válasza:
79%
Az tény, hogy aki megtanulja viselni, annak szebb járást ad egy magasabb sarkú cipő, mert megfeszíti az izmokat. De azt is figyelembe kell venni, hogy hosszú távon, rendszeresen hordva eldeformálja a lábfejet (elég ránézni Paris Hilton és Victoria Beckham bütykeire), ráadásul az istenített magassarkúk nagy része sztem iszonyat okádék módon fest. Nem a visszafogott, klasszikus feketékkel vagy míves kivitelezésűekkel van a gond nyilván... azt nem tudom megérteni, ki szerint szép az, ha a cipőjének magasabb a tűsarka, mint amilyen hosszú a feje, illetve a platformos magassarkúk többsége sztem elég ocsmány, az elegánstól elég messze van, főleg ha csillámos, flitteres, díszköves vagy állatmintás.
2014. júl. 22. 23:03
 18/36 anonim ***** válasza:
83%
ezért nem értem én sem, egészségtelen. mennyivel kevesebb kínlódás ha felvesz egy normális edzőcipőt amibe még járni is tud. de a divat az megőrít sok mindenkit.
2014. júl. 22. 23:04
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
én szeretem csak ritkán hordom,nem mindenhova jó abban menni.lehet 12cm-s lehet 5 tökmindegy,csak érezzem jól magam benne.de többnyire tornacipőt hordok állandó rohanásba vagyok
2014. júl. 22. 23:05
 20/36 A kérdező kommentje:
Látom valami agyhalott áttetette ide a szexualitás helyett...
2014. júl. 22. 23:30
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!