Egyszerűen hányingerem van attól, hogy istenítik a magassarkút, van így még valaki? 25/N
Agymosás, semmi több.
Egy normális, egészséges életszemléletű nő, azt hordja, amiben teljességgel önmaga lehet.
(Én is néztem a fókuszt és csak pislogtam, hogy milyen sok alaptalan hülyeséget vetítenek le a népnek, de az vigasztaljon Kérdező, hogy hazudott a média már nagyobbat is.
20/L
Kedves Kérdező!
Mi ezzel a gond? Járj nyugodtan mezítláb ha úgy óhajtasz, de úgy mennél városba is meg bulizni meg minden?
"Kedves Kérdező!
Mi ezzel a gond? Járj nyugodtan mezítláb ha úgy óhajtasz, de úgy mennél városba is meg bulizni meg minden?"
Szerencsére van más opció is.
Képeken tetszik, a boltban tetszik, alacsonyabb lányokon szintén, de magamon.. hát egyszer kibicsaklott a bokám a egy magassarkúban. Nem akarok ilyen lúzer lenni :D
Ha csak arra kéne, hogy fotózzanak, akkor felvenném, de arra, hogy mászkáljak vele, boltba, munkahelyre, ide-oda, ahhoz nem, hiszen túl lassan haladnék vele és vigyázni is kéne hogy hova lépek.
172 centi vagyok, nekem ez olyan mintha gólyalábakon tipegnék és lenéznék a felhők közül. Laposban azért is jobb nekem, mert úgy nem tűnök ki a tömegből.
Én imádom a magassarkút... de nem istenítem. Laposat is hordok... de most komolyan,miért is van hányingered ettől? :D
És 25évesen,most komolyan feltetted ezt a kérdést...?
Sajnos ezzel egyedul vagy, legalabb is remelem!
Egy valamire valo no aki annak is erzi magat, es ad a megjelenesere az bizony elonybe reszesiti!
Olyan mint ahogy ti nok is sokmindent elvartok tolunk, hogy elegansak apoltak legyunk, ennyi kolcsonosseg szerintem belefer.
Szemely szerint csak az elegans csinos nokre tekintek nokent nalam a polo farmer sportcipo nem jatszik!
Az ilyenekrol csak akkor derul ki a neme, ha megszolitod!
Kulomben azt hiszem fiuval van dolgom....
"(Én is néztem a fókuszt és csak pislogtam, hogy milyen sok alaptalan hülyeséget vetítenek le a népnek, de az vigasztaljon Kérdező, hogy hazudott a média már nagyobbat is." Mi volt aFókuszban? Nem láttam, de kíváncsi vagyok :)
A kérdésre válaszolva: szeretem a magassarkúkat, előnyös, még járni is tudok benne. Viszont nem minden alkalomra természetesen, mert van, ahova egyszerűen nem illik (oda).
Szia 29-es!
Vissza tudod nézni az Rtl most-on, (július 22-e fókusz)
Én konkrétan úgy éreztem magam mikor néztem, mint egy kívülálló, pedig csaj vagyok. :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!