Hamisított air max nek mik a hátrányai?
nyugodjmeg nem
annyiigazábol hogy maximum ha hamisított nem tölti bea cipőazt alégpárna szerepét:)
és akkor egysimacipővégülis
amiairmax-neknézki
"Hát szerintem ennyi pénzért inkább lopott mint hamisított.
"
Az eredetiseget nem ar alapjan allapitjuk meg. Siman elkerhetnek egy 5000-es hamisitvanyert 20-at, es vannak eszlenyek, akik ki is fizetik.
Kerdezo, egeszsegre kulonosebben nem karos, esetleg ha hosszabb tavon sportolnal vele (tobb ev), akkor megerezned a labaidon, meg ugye hamarabb tonkremenne.
Köszönöm a válaszokat! Mennek a zöld kezek értük. Nem, nem sportolni szeretnék benne, utcára kellene, mellette van még egy conversem is, abba raktam bőr betétet így nem büdösödik a lábam.
#3 hogy értetted hogy sima cipő? nem lesz meg az emelés benne? vagy hogy értetted?
Szerintem 20.000 forintert vegyel ebben az arkategoriaban egy eredeti cipot vagy vard meg amig lesz penzed egy EREDETI Air Max re. Szerintem a hamisitvany egy fel evig nem fogja birni, nekem eredeti van ami lassan ket eves lesz es meg most is olyan mintha fel eves lenne. Most akarok majd ujat venni.
Egy Air Max tulaj
Természetesen megértem, ha 15 évesen nincs ennyi pénzed, viszont azt megsúgom, hogy már nem fog tovább nőni a lábad :)
Egyébként több millióan járnak egész életükben kínai/hamis cipőkben, és semmi baja a lábuknak, szóval emiatt nem hiszem, hogy aggódnod kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!