Ebay! Ez hamisított?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Végre találtam egy jó cipőt,ami tetszik,de félek,hogy nem eredeti,hamar szétmegy.Szerintetek?
2013. jún. 1. 21:16
1/10 anonim válasza:
Olvasd el a visszajelzéseket hogy panaszkodnak-e róla hogy hamisítvány, ha nem akkor valószínűleg nem az. Az eladó sem kínai.
2/10 anonim válasza:
nézd meg ki az eladó
ha cég akik cipőket árulnak, ok
nézd meg a dc hivatalos oldalán mennyit kérnek egy ilyenért. ha jól emlékszem simán vagy 30k
ha meg tudod venni 10-20%-kal olcsóbban az ok
de a harmad ár túl gyanús.
hacsak nem ez az egy darab van mert akkor adhatják ennyiért. vagy az eladó vette magának és túl kicsi/nagy volt neki és ezért adja el áron alul
3/10 anonim válasza:
Ez baromi jól néz ki :D Más kérdés, hogy valóban gyanús (lehet), hogy a "megszokott" ár feléért adja (valóban 25 ezer körül vannak többnyire). Elég jó az eladó értékelése, nekem nem tűnik fake-nek, de azért nézz utána, például a gyári oldalon (már ha van ilyen szín, a modell biztos megtalálható).
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)
2013. jún. 2. 10:04
5/10 anonim válasza:
857037 pontja van. nyugodtan vedd meg.
6/10 anonim válasza:
és ahogy nézem nincs méretválasztás sem. akkor ez ennyi
és van 60 nap 60 day money back
ami gond lehet, hogy ausztrál, 4k a szállítás, ez így már 17k és ha fennakad a vámon mint eu-n kivüli, akkor +8% +27% áfa
nézz körbe előbb itthon mennyi
7/10 anonim válasza:
Megvetted a cipőt végül? :D Közben megtaláltam a Garage-ban is, szerintem eredeti :D
8/10 A kérdező kommentje:
Igen,megvettem :) Nagyon király :D
2013. jún. 26. 11:24
9/10 A kérdező kommentje:
30ezer?Az szép.Én 18ért vettem :D
2013. jún. 26. 11:30
10/10 anonim válasza:
Akkor az zsír, jó vétel volt. Érdemes néha alaposabban is körülnézni az Ebay-en :D Én is onnan vettem anno az enyémet, bár én nem fogtam ki ilyen jó áron :S:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!