Lányok! Ti szoktatok melltartó nélküli bő felsőket felvenni amikor suliba mentek? Vagy lehetnek hátrányai?
De az!
Én sosem mennék melltartó nélkül! Meg tesin amikor átöltözünk elég gáz ha nem lenne rajtad!
Nem szoktam,halálosan kellemetlenül érezném magam.
Egyébként a "lehetnek hátrányai" részre már te magad válaszoltál,igen lehetnek. Az osztálytársaid és a tanárikar egy része láthatja a melled egy rossz mozdulatnál.
Nem szoktam, és szerintem te se szokjál. Elhiszem, hogy kényelmes, de majd nyaraláson, a tópartra, vagy kutyasétáltatáshoz vedd fel úgy, mégiscsak akármennyire bő, az átlátszik.
Vagy legalább sportmelltartót vegyél, az kényelmes, és mégse néz ki gázul.
Áá, sose mennék el suliba melltartó nélkül. Ki se tenném melltartó nélkül a lábam az utcára! Kényelmetlenül érezném magamat, össze-vissza mozognának a melleim, meg ha lehajolok, esetleg olyan a ruha anyaga, átlátszik... Nem véletlen lett feltalálva a melltartó. Otthon persze, én se hordok, mert kényelmes így, de ha megyek valahova, akkor mindenképp veszek fel.
A múltkor jött velem szembe egy nő, -ráadásul fehér felső volt rajta -, nem volt rajta melltartó, és a bimbója majdnem már átszúrta a felsőjét.
Szerintem ciki, ha valaki melltartó nélkül mászkál, és közbe annyira látszik, hogy nincs rajta semmi se...
17/L
Nem értem miért pontozta le valaki a válaszokat. Manapság nem divat melltartó nélkül járni, legtöbben igénytelennek vagy közönségesnek tartanák, ha látnák, hogy nincs valakin.
Mellesleg a kérdésre válaszolt mindenki, normálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!