Lányok! Nektek vannak hátul kivágott felsőitek? Hordjátok őket? Fiúk! Nektek tetszenek csajokon az ilyen felsők?
Csak kíváncsiságból kérdezem. Én valami iszonyat bénának tartom őket... Még azt is, aminek enyhébb kivágása van hátul. A mellső kivágás oké, attól egy csaj valóban tud dögös lenni /a mellei miatt főleg, ami tetszik is, nyilván, csávó létemre :D/, de abban valahogy semmi vonzó nincs, ha az egész háta csupasz. Kb. olyan, mintha fordítva vette volna fel a ruhát, vagy nem lenne a ruha befejezve. :D
Szoktam olyat is látni, hogy valaki hosszú ujjú felsőben van, de a hátán ki van vágva a gerince közepéig... Elég nevetségesen néz ki. :) Gondolom, azért hosszú ujjú, hogy ne fázzon. Viszont az egész háta csupaszon van. Akkor aztán van értelme a hosszú ujjnak. :D Maximum topoknál, nyári felsőknél néz ki jól, bár ha én csaj lennék, még akkor se vennék fel hát nélküli felsőt. Nyáron szétégeti a nap a hátamat /bőven elég, ha mondjuk a teljes karomat fogja csak meg/, de egyébként is idegesítene, hogy szabadon van a hátam. :S
Én csak azt nem tudom, hogy a csajokat hogy nem zavarja, hogy szabadon van a hátuk? :S Tuti, hogy ha én nő lennék, engem nagyon idegesítene. Olyan sebezhetőnek érezném magam, mert hiába vagyok felöltözve, a hátamat semmi nem fedi és az zavarna.
/De mikor kimegyek a kertbe félmeztelenül füvet nyírni, az pl. más :D/
Nyári, nyakbaakasztós felsőm van többféle, de neten nem találok egy normálisat sem amit belinkelhetnék. Lehet hogy rosszul keresek rá.
Egy barbit találtam, de még ez sem olyan, mert nincs keresztbe a pántja és nem horgolt: [link]
Hátul csak ennyire kivágott:
Szerintem nem vészes és a barátomnak tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!