Lányok! Nektek vannak hátul kivágott felsőitek? Hordjátok őket? Fiúk! Nektek tetszenek csajokon az ilyen felsők?
Csak kíváncsiságból kérdezem. Én valami iszonyat bénának tartom őket... Még azt is, aminek enyhébb kivágása van hátul. A mellső kivágás oké, attól egy csaj valóban tud dögös lenni /a mellei miatt főleg, ami tetszik is, nyilván, csávó létemre :D/, de abban valahogy semmi vonzó nincs, ha az egész háta csupasz. Kb. olyan, mintha fordítva vette volna fel a ruhát, vagy nem lenne a ruha befejezve. :D
Szoktam olyat is látni, hogy valaki hosszú ujjú felsőben van, de a hátán ki van vágva a gerince közepéig... Elég nevetségesen néz ki. :) Gondolom, azért hosszú ujjú, hogy ne fázzon. Viszont az egész háta csupaszon van. Akkor aztán van értelme a hosszú ujjnak. :D Maximum topoknál, nyári felsőknél néz ki jól, bár ha én csaj lennék, még akkor se vennék fel hát nélküli felsőt. Nyáron szétégeti a nap a hátamat /bőven elég, ha mondjuk a teljes karomat fogja csak meg/, de egyébként is idegesítene, hogy szabadon van a hátam. :S
Nekem nincs ilyen pólóm, nem is igen találkoztam ilyennel (meg nekem amúgy se lenne jó mert muszáj melltartót viselnem). Két koktélruhám van aminek elöl-hátul kb ugyanakkora a kivágása.
Viszont nem is tartom alapból bénának ezeket a darabokat, van persze amelyik nem tetszik; de esküvői ruhák közt láttam sok ilyet, azok nagyon tetszettek.
Elég sok ilyen ruhám és felsőm van. Szeretem őket, jól érzem bennük magam. Más nőkön is tetszik, ezért kezdtem el én is hordani. Én is hordok melltartót ezek alá, hisz nem akarom, hogy a mellbimbóm átüssön, egyszerűen olyat kell venni, aminek nincs pántja sehol, csak odatapad a bőrhöz, már rengeteg helyen kapható, de másik megoldás még a mellbimbótapasz, ezt is szoktam használni.
Amúgy nyáron én eleve mindenhol barna vagyok mindenhol, nem barnul rám se a póló, se a ruha, ezért tök mindegy, hogy mely testrészem van kint 1-1 ruhából ebből a szempontból.
Ezeket épp nemrég szereztem be:
Felsőim is vanak ilyenek, nem csak ruhák. Én szeretem, szellős, kényelmes, szerintem szexi, és néha elegánsabb, mintha valaki a cicit rakja ki.
Igen, szerintem egy sima felsőt is feldobhat ha hátul van rajta több pánt vagy valamilyen kivágás.
Amúgy nem azért öltözködök, hogy pasinak feleljek meg, hanem magamnak, ilyen szinten nem érdekel a véleményük. Nyilván a józan ész határain belül öltözök, időjárásnak megfelelően és a ruhához illő fehérneművel. nyáron jól jön a kivágott hátú felső a 35 fokokban.
Amúgy szerintem lehet szexi egy hát, férfinél és nőnél is, szeretem ha hátulról is meg lehet valakiről mondani, hogy melyik nemhez tartozik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!