Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nektek tetszenek ezek a mai...

Nektek tetszenek ezek a mai divatú pólók?

Figyelt kérdés

Hosszított pólókra/pántosokra/szoknyákra gondolok,amiknek a hátulja/ két oldala hosszított.

Én mondjuk őszinte leszek,ránézek egy ilyenre,vagy a szintén divat AIR Max cipőre,és a hányás kerülget,viszont a boltokban meg lassan már csak ilyet lehet kapni,mégha nem is annyira drasztikusan hosszított!

[link]

Ezekre gondolok!!

14/L

Köszi! :)

2014. júl. 11. 14:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Tunika a neve. Nem tetszik.
2014. júl. 11. 14:39
 2/15 A kérdező kommentje:

[link]

Itt van a számomra igazán elrettentő példány,ami két oldalt hosszú!

2014. júl. 11. 14:39
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb ócska, ízléstelennek néz ki. Főleg mikor még alacsony nő veszi fel és törpének tűnik benne... az elég durva tud lenni.
2014. júl. 11. 14:41
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon gagyi, de otthonra felvenném. Ezek általában még csak nem is minőségiek, újonnan is úgy néznek ki, mintha agyonhordták volna őket.

Én is utálom, hogy minden üzletben ugyanaz a divat tombol, és nem lehet normálisan felöltözni. Ha van is elegánsabb, igényesebb részlege az üzletnek, túl drága, így max felfogdosni lehet őket...

De az idei divat egy fokkal jobb, mint a tavalyi, amikor egy épkézláb felsőt nem lehetett látni, csak a szakadt virágos-halálfejes, rikító színű trikókat árultak, azokat is több ezerért, holott 500 forintot ha megértek...

L22

2014. júl. 11. 14:44
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezek még nem is divatosak (legalább is én még kifutó közelébe sem láttam ilyeket) csak a népnek bejön, kényelmes, elrejti a plusz kilókat, na meg ha Katikának van, legyen nekem is elv alapján megveszik. Szerintem eléggé ízléstelen, de ilyet én leginkább kínaik kirakatában látok, ott aztán van belőlük. Meg az utcán minden második lány ilyet hord, ha fizetnének se venném fel.
2014. júl. 11. 15:19
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően tetszik ez az elöl rövid, hátul hosszú fazon, főleg mert az én alkatomhoz még jól is állna... csak a többség elég gázul van megoldva. Pl. az ilyen feliratos-csicsás stílushoz nem passzol, azoktól kb. hányingerem van. De egy szép, jó anyagú egyszínű felsőn, ha nem túl nagy az eleje meg a háta közötti hosszkülönbség, vagy egy finom anyagú tavaszi-nyári ruhán bejön. És ezerszer inkább ez, mint a sztreccses-passzos strasszos, álló helyzetben épp leér a nadrágom tetejéig típusú felsők, ami alól egy mozdulat alatt kilátszik az ember lánya bugyija meg fenékvágata.
2014. júl. 11. 15:27
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, nagyon nem tetszenek.

16/L

2014. júl. 11. 15:38
 8/15 anonim ***** válasza:
Szörnyen csúnya, max hálóingnek jó..még senkit sem láttam, akin jól állt volna.
2014. júl. 11. 15:53
 9/15 anonim ***** válasza:
50%
Még hálóingnek SE! Csipkés szatén hálóingem van... ez szörnyen undorító.
2014. júl. 11. 16:14
 10/15 anonim ***** válasza:
Már önmagában is gáz, mert farmerre felvéve hülyén néz ki, ruhának meg rövid, szóval WTF akar ez lenni??? Akkor meg különösen béna, mikor ilyen kis derékben végződő farmer/olcsó műbőrkabáttal veszik fel *instant hányinger*, és egy méterre kilóg alóla, tiszta igénytelenség.
2014. júl. 11. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!