Nektek tetszenek ezek a mai divatú pólók?
Hosszított pólókra/pántosokra/szoknyákra gondolok,amiknek a hátulja/ két oldala hosszított.
Én mondjuk őszinte leszek,ránézek egy ilyenre,vagy a szintén divat AIR Max cipőre,és a hányás kerülget,viszont a boltokban meg lassan már csak ilyet lehet kapni,mégha nem is annyira drasztikusan hosszított!
Ezekre gondolok!!
14/L
Köszi! :)
Szerintem nagyon gagyi, de otthonra felvenném. Ezek általában még csak nem is minőségiek, újonnan is úgy néznek ki, mintha agyonhordták volna őket.
Én is utálom, hogy minden üzletben ugyanaz a divat tombol, és nem lehet normálisan felöltözni. Ha van is elegánsabb, igényesebb részlege az üzletnek, túl drága, így max felfogdosni lehet őket...
De az idei divat egy fokkal jobb, mint a tavalyi, amikor egy épkézláb felsőt nem lehetett látni, csak a szakadt virágos-halálfejes, rikító színű trikókat árultak, azokat is több ezerért, holott 500 forintot ha megértek...
L22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!