Hódi Pamela- féle tunikákra, ruhákra gondolok, nem pont My77re, csak a fazon, amely kapható a piacoktól kezdve a felkapott márkákig mint pl. Amnesia, My77.
Van ami elöl rövid hátul hosszabb vagy középen rövidebb és kétoldalt hosszabb...
Ti szeretitek, nektek van? Mivel hordjátok? (Cipőfajta, leggings?)
Nem csinos, nem nőies, szinte senkinek nem áll jól, úgy néz ki mint egy kinyúlt hálóing. Én akkor se venném fel ha fizetnének érte.
2014. máj. 18. 21:24
2/11 A kérdező kommentje:
Én nagyon szerettem, de már mindenki ezt hordja és mivel már a kínaik is ezekkel vannak tele, olyan tömegcucc lett :(
Amikor én elkezdtem hordani még csak a drágább márkák gyártották.
2014. máj. 18. 21:31
3/11 anonim válasza:
nekem az tetszik ami elöl rövidebb hátul hosszabb.. de igen, tömegcucc :/
2014. máj. 18. 21:46
4/11 anonim válasza:
nekem tetszettek mielőtt bejöttek volna a divatba. Most hogy mindenki olyat hord fel nem venném. Majd ha szépen leülepszik ez a mánia
2014. máj. 18. 22:51
5/11 anonim válasza:
Teccik
2014. máj. 19. 02:20
6/11 anonim válasza:
A fazonnal nincs probléma de a kivitelezés borzalmas...Konkrétan visszahozták azt ami 2006-7ben volt divat,de akkor is ugyanígy a tömeg által terjesztett.Ezekkel a szintetikus anyagokkal meg rányomott számokkal rettenet olcsó hatásúak és a gyártásuk is igazából olcsó.
Csak mert az Amnesia szpozorálta az Édes Életet,való világot és még sorolhatnám, azért nem ez a divat.Ez a cégeknek jó,mert terjed a termék,ha felveszi valaki a médiában akkor az már biztos jó.Ez az üzletpolitikájuk.
Ha ennyire keresed a stílusod,divatmagazinokból inspirálódhatsz ,de akkor is célszerűbb a nevesebb divatmagazinokból,amelyek nem a tucat divatot táplálják.
2014. máj. 19. 03:57
7/11 anonim válasza:
Szörnyűű, mintha egy kinyúlt felső lenne, és annyit látok belőle! De nekem alapból nem tetszik semmilyen asszimetrikus ruha.
2014. máj. 19. 10:55
8/11 anonim válasza:
Ezek igazából férfiaknak jobban állnak.
2014. máj. 19. 12:57
9/11 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem tetszik.
2014. máj. 21. 16:15
10/11 anonim válasza:
Ha jól áll és nem az az igénytelen filléres hatást keltő kínai fajta, akkor jó. De sajnos felveszik 100 kilós nők, ráadásul lerí róla, hogy milyen boltban vette, sz@r anyaga van. De ha minőségi és jól is áll, ne érdekel hányan hordják: ha 100-ból legalább neked jól áll, viseld büszkén. :) én nem hordanám, mert nekem nem állna jól. :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!