Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nektek tetszenek ezek a mai...

Nektek tetszenek ezek a mai divatú pólók?

Figyelt kérdés

Hosszított pólókra/pántosokra/szoknyákra gondolok,amiknek a hátulja/ két oldala hosszított.

Én mondjuk őszinte leszek,ránézek egy ilyenre,vagy a szintén divat AIR Max cipőre,és a hányás kerülget,viszont a boltokban meg lassan már csak ilyet lehet kapni,mégha nem is annyira drasztikusan hosszított!

[link]

Ezekre gondolok!!

14/L

Köszi! :)

2014. júl. 11. 14:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Rohadtul nem tetszenek!Mint egy hálóing,max aludni jó benne.
2014. júl. 11. 17:08
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem szeretem, több okból sem...

1. Nagyon lazák, én tényleg átlagosan vékony alakú vagyok, de ez olyan rajtam, mint egy zsák...

2. Nem lehet szoknyákhoz felvenni őket.

3. Általában gagyi anyagból készülnek, és elég szörnyű pinterestes mintákkal rakják tele őket...

Hálóingnek persze nem rossz, de utcára én nem hordanám:D

2014. júl. 11. 17:10
 13/15 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem tetszenek. Én is rengeteg lányon látok ilyet az utcán, boltban viszont még sehol sem láttam, pedig azért elég gyakran járok :) Szerintem kínaikban árulhatják.
2014. júl. 11. 19:49
 14/15 anonim ***** válasza:

Olyan, mint egy haloing. Sosem hordanam, max itthonra.

17/L

2014. júl. 11. 20:33
 15/15 anonim ***** válasza:

Ezek nagyon rondák. Függetlenül attól, hogy divat-e vagy nem.

A röhej az, hogy nekem van vagy 2 olyan hosszabb felsőm, aminek az alja aszimmetrikusan le van tépkedve, szaggatva és azokra mondták még tavaly meg tavalyelőtt, hogy mekkora gáz, hogy milyen szakadt vagyok. Pedig azok teljesen jól néznek ki, semmi közük ezekhez a gagyi oldalt lecsüngő izékhez, amik úgy néznek ki, mintha ki lennének nyúlva.

2014. júl. 11. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!