Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ilyen esős időben, hogy...

Ilyen esős időben, hogy öltöztök fel egy buliba? SOS

Figyelt kérdés

Van egy fekete felsőm amiben nagyon szép a dekoltázsom. Viszont nem tudom mit vegyek hozzá fel? Van egy bőrdzsekim amit viszek mindenképp szintén fekete.

Nem tudom ciki a mintás nadrág? Van kettő fkeete fehér mintás nadrágom is. egy zebra amiben tök jó az alakom. van egy összevissza fekete fehér. sima farmert nem akarok. nem tudom mit kellene? van más is tipp?

2014. júl. 12. 20:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Sima fekete felsőhöz teljesen jó a mintás nadrág.

Nincs hideg, úgyhogy elég, ha viszed magaddal a dzsekit, de akár lehet egy csinibb kardigán vagy egy blézer is.

2014. júl. 12. 20:19
 2/4 A kérdező kommentje:

igen azt tudom,hogy megy hozzá,csak a cikit úgy értem,hogy divat még a zebra minta? :S

és gáz,hogy nem magassarkúban fogok topogni? utálom és amúgy is magas vagyok. sport cipőt akartam de az azért már túl rikító. van egy fél cipőm,vagy esetleg saru?

2014. júl. 12. 20:26
 3/4 anonim ***** válasza:

lehet mintás nadrág (ha a zebracsíkosat cikinek érzed egy buliban, akkor legyen a fekete-fehér mintás)

a saru jó, de ehhez szerintem csak a fekete passzolna

2014. júl. 12. 20:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát zebracsíkosból is van többféle. Mutasd meg a barátnőidnek, hogy melyik lenne jobb.

Sportcipőt semmiképp! :) Legyen valami lapos, de azért csinibb.

2014. júl. 12. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!