Hogyan öltöztök fel ilyen időben? Tegnap szakadt az eső, ma süt a nap, de nagy szélvihar van.
Figyelt kérdés
Tele vagyok nyitott magassarkú cipőkkel,de ilyenkor tornacipőt húzok,amitől rosszul vagyok...:(2010. szept. 2. 10:13
1/7 anonim válasza:
én is ezzel a rpoblémával küzdök igazából:) 4fele akarok itthonról elmenni, de most nemtudom h polót vegyek vagy vegyek kabátot is vagy zárt cipő vagy mehetek saruban. Itt igazából süt a nap és nincs szél, de hát kitudja:S Főleg hogy csak 2nap múlva jövök haza igy arra is gondolni kell h mi lesz akkor de tök tanácstalan vagyok:D
2/7 A kérdező kommentje:
húúú hát vigyél magaddal egy kabit,meg egy zárt cipőt sztem :S
2010. szept. 2. 10:19
3/7 anonim válasza:
én ma úgy megyek a suliba hogy veszek valami rövidujjút és rá egy kapucnis felsőt, és egy őszi kabátot! itt nálunk meglehet fagyni! nagyon hideg van! meg vmi csukott cipő!
4/7 anonim válasza:
Én reggel egy szűkszárú farmert, csőtopot+ kardigánt és poncsót vettem fel, és zárt elejű magassarkút húztam.
Nem fáztam.
5/7 A kérdező kommentje:
köszike.
a barátomhoz megyek majd a kórházba,balerinacipőt akartam felvenni,mert sokat kell sétálni,de tornacipő lesz:S
2010. szept. 2. 11:07
6/7 anonim válasza:
Még egy ilyen kérdés és... most komolyan basszus, a mai tinik nem tudnak önállóan felöltözni ősszel??? Basszus, ez az időjárás teljesen normális!! Ha valaki nem válaszol, akkor el sem indultok otthonról, vagy esetleg meztelenül? :D
Istenem....
7/7 A kérdező kommentje:
egyrészt felnőtt vagyok már :) másrészt..kíváncsi vagyok h ki h öltözködik ebben a tetves időben...bocsi,de az oldal arra való h kérdezzek.na helló.
2010. szept. 2. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!