Hogy váltsak stílust? 15/L
A mostani ruhatáram szakadt csőnacikból, feszülős pólókból/toppokból és magasszárú sportcipőkből áll.
Szeretnék kicdit csajosabban, elegánsabban öltözni. Balerinacipőre gondoltam, a felsőket még nem tudom, és valami sima szép farmer.:) Szerintetek?
Most leszek 18 éves, és én is 15 évesen kezdtem el elegánsabb ruhákra váltani.
Pár trükk, ami nekem bevált:
* Egy sima fekete szoknyát ha megveszel jó lehet a régi pólókkal, topokkal
* A blézer öltöztet. H&m-ben leértékeléskor lehet venni 3-5 ezer forintért is.
* Vegyél egy-két inget. Én kerülöm az átlátszót, így télen is lehet majd viselni blézerrel vagy kötött pulcsikkal. Egy fehér ing egy szakadt farmerral és tornacipővel remekül néz ki.
* Az se butaság, ha összeállítasz egy kellemes színskálát amiből a ruhatárad áll. Pl: fehér, fekete, piros, élénk kék. Lehet persze más színű is, de ha ilyen színű cipőid, nadrágjaid, és farmereid vannak könnyebb lesz a kombináció.
vagy pl: bézs, rózsaszín, fehér, világoskék
Ha minden színbe belekapsz nehéz lesz kombinálni, főleg ha nincs végtelen pénzed, hogy mindig új és új ruhákat vegyél. Ha van egy fekete farmerod, egy fekete balettcipőd és egy fekete táskád, akkor már akármilyen színt vehetsz fölülre.
Írj, hogyha esetleg szükséged van még valamire, szívesen írok, ha hasznosnak találtad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!