Mit élveztek a Air Max cipőkben? Szerintem rettenetesen rondák főleg lányokon.
9-es hozzászóló fontos gondolatba talált bele, bár szerintem az Air Max rögtön divatcipőként robbant be a köztudatba, nem pedig utcán hordott futócipőből vált azzá. Ami meg futócipőből lett/lesz divat, az inkább a Roshe Run-Free Run vonal, nem?
Abban szintén egyetértek, hogy sokan rombolják e cipő imidzsét például azzal, amit gondolom már más is hallott az ezt hordók némelyikétől: "Nem tetszik, de vet(et)tem egyet, mivel most ez a divat". Én inkább ettől mászok a falra, na meg a fake Maxet "igazinak hordó" személyektől.
Ha divatcipőként nézem, nyilán számíz az is, hogy néz ki. Ekkor van persze, akinek valóban tetszik. Ha meg sportcipőnek (=sportolásra való cipőnek) tekintem, akkor mellékes, milyen ronda, mert a funkció fontosabb. Egyébként meg minden tetszik valakinek :D
Rosszul tudod, nem csak Magyarországon divat, már sokkal hamarabb elkezdődött külföldön.
Tessék, utána jártam neked:
Nézz dátumokat.
Megjegyzem, nekem sincs, nem tetszik, egy egyszínű sötétkék vagy sötétszürke New Balance-t készülök venni, de biztos kényelmes, mindenkinek joga van azt hordani, amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!