Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit élveztek a Air Max cipőkbe...

Mit élveztek a Air Max cipőkben? Szerintem rettenetesen rondák főleg lányokon.

Figyelt kérdés

2014. júl. 9. 18:34
1 2
 1/13 csollimoli válasza:
Szerintem is rohadt csúnya, és annyi pénzt nem normális aki ki ad érte
2014. júl. 9. 18:37
 2/13 anonim ***** válasza:
Igazából az Air Max futócipő lenne csak valahogy eldivatosodott, de hogy miért...?
2014. júl. 9. 18:38
 3/13 anonim ***** válasza:
53%
Azt hogy marha kényelmes és nekem tetszik is, magasabb is vagyok benne. Más véleménye meg sose érdekelt.
2014. júl. 9. 18:41
 4/13 anonim ***** válasza:
Arról nem is beszélve, hogy hiába kényelmes, de tramplin lehet benne menni. Például egy nő felejtse el, hogy nőiesen tud majd benne menni!
2014. júl. 9. 18:42
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se tetszenek, nem volt még a lábamon, biztos kényelmes, de nem szeretnék. Viszont semmi jogunk beleszólni abba, más mit vesz fel. Nem annyira borzasztó, nem okoz nekünk fájdalmat, nem bánt senkit, csak az illető pénztárcáját.
2014. júl. 9. 18:45
 6/13 anonim ***** válasza:

Ronda, s még csak nem is minőségi...

Egyébként egy vicc ez az Airmax, a lányok 90% piaci hamisítványban mászkál:D Nem baj, legalább valakiknek érzik magukat ettől:D

2014. júl. 9. 18:45
 7/13 anonim ***** válasza:
93%

Hát a farmer-póló kombinációhoz egy sportos emberen még oké, vegyék fel. De hogy tényleg bármihez felveszik, kosztümhöz, ruhácskához is, az botrányosan ízléstelen. :D Ugyan nem olcsón, de ennél kevesebbért lehet venni csinos és kényelmes, utcára való cipőket. Meg sportcipőből is van, ami jobban néz ki, elég elcseszett dizájnja van szerintem, ha nem nyomják le az emberek torkán ügyes marketinggel, a kutya nem venné meg.

A legnagyobb vicc ebben az egészben, hogy a legtöbb viselőn messziről látszik, hogy futni vagy egyáltalán bármit sportolni nyilván sose volt még életében. Szánalom a köbön. :D

2014. júl. 9. 18:48
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Többek között mert kurv a kényelmesen lehet benne eltölteni 7-8 órát, úgy hogy alig tud leülni az ember.

De biztosan ti jobban tudjátok, akik még csak fel se vették a lábukra. Amúgy tényleg kicsit gáz az ára, de remélhetőleg ki megy hamar a divatból és akkor végre újra alacsonyabb áron lehet venni, csak akkor meg nincs akkora választék =/

2014. júl. 9. 18:52
 9/13 anonim ***** válasza:
95%

Ebben az a leggázabb, hogy akik divatból hordják, azok azt mondják "mert tetszik".

Hogy volt a vastag keretes szemüvegekkel? Volt Pistike, akinek régifajta vastag keretes szemüvege volt, mert a szüleinek nem volt pénze másikra. Pistikét a szemüvege miatt halálra cikizték az iskolatársai. Aztán jött a hipster, és hirtelen Pistike lett az osztályban a legmenőbb, a többiek meg még azt is letagadták, hogy korábban cikizték őt, sőt, ők is beszereztek ilyen szemüvegeket, ha megkérdezték őket, hogy miért, akkor a válasz "mert tetszik".

Nem szánalmas, dehogy...

Két-három éve még mindenki kiröhögte azt, aki futócipőben mászkált, mert "hogy néz már ki". Most hordják az Air Maxet, mert "nekik tetszik". Frászkarikát, csak behódoltak egy újabb divathullámnak, mert annyi nincs bennük, hogy tartsák magukat a véleményükhöz.

Én futok, méghozzá sokat. Pesti vagyok, tehát beton meg aszfalt van mindenhol. Csak ezért ruháztam be egyre. Futáshoz tényleg kitűnő, mert nem csinálja ki a térdemet, ha aszfalton megyek, de hétköznapokra nem hordanám, mert nem túl szép egyébként, viszont sporthoz tökéletes. Remélem, évekig kitart majd ennyi pénzért.

De aki divatból hordja az gondolkozzon el azon, hogy a "nekem tetszik" az tényleg azt jelenti-e, hogy tetszik neki, és nem röhögte-e ki régebben azokat, akik futócipőt hordtak utcára, vagy csak azért vette meg, mert rohadt menő és feltűnő...

2014. júl. 9. 19:13
 10/13 A kérdező kommentje:
sportoláshoz énis felvenném de hogy lányok szoknyák ruhák mellé Airmaxot vesznek az szerintem rémes és amugy is ez a nagy ,,divat,, tudtommal csak Magyarországon van jelen azért nemis értem
2014. júl. 9. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!