Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ilyenkor miben mentek bulizni?...

Ilyenkor miben mentek bulizni? Linkelnétek pár képet?

Figyelt kérdés

Tervezzük hogy elmegyünk bulizni, viszont elég sokat-50-kmt kéne utazni,szerintetek mi a legmegfelelőbb öltözék?

Ti milyen rucikba mentek bulizni?

2014. júl. 7. 10:37
 1/7 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem,hogy magassarkú kilőve, mert így is 180 cm vagyok:S Így hogy legyek mégis szexi és nőies?
2014. júl. 7. 10:46
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

magassarkú nélkül nem vagy szexi és nőies? eleve egy zsiráf vagy, az kevés pasinak jön be, de ettől még nem keserednék el a helyedben!

vékony vagy? akkor én egy egyberuhát vennék fel, és lapos balerinát vagy valami szép sarut, nézd ezeket, csak pamut anyagból vennék. (New yorker, h&m tele ilyenekkel)

[link]

bár nem tudjuk, hány éves vagy.

2014. júl. 7. 11:08
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem értem miért lenne baj ha magas. Szerintem gyönyörűek a magas lányok, főleg egy szép hosszú lábbal.

Milyen típusú a buli?

Számtalan lehetőséged van, és attól is függ milyen ruháid vannak... inkább mutatok pár képet, hátha segít.

[link]

ott a modell magassága, 179 cm :)

Az aszimmetrikus ruhák is előnyösek lehetnek:

[link]

Igazából akármit felvehetsz, amit szoktál, és még magassarkúba se kell erőltetned magadat. :)

2014. júl. 7. 11:46
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem amúgy 180 cm magasan még nyugodtan vehetsz magassarkút. :)

Na de amúgy itt van egy kis inspiráció:

[link]

[link] -ez nagyon jó!!

[link]

amúgy meg ha ilyen szabadtéri, lazább buli lesz, akkor:

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. júl. 7. 12:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Kedves 2-es válaszadó, te aztán jól el vagy tévelyedve! Még látatlanban is megállapítom hogy a bunkó stílusod mögött egy önbizalomhiányos csúnya/kövér kis liba van. Kérdező, te pedig vegyél minit, abban gyönyörűek a magas lányok! :) Legjobb barátnőm is iylen magas, és bomlanak utána a pasik! :)
2014. júl. 7. 15:23
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, ötleteket,linkeket! Kedves zsiráfos válaszoló, ha én zsiráf vagyok, te milyen állat vagy?:)Majom?
2014. júl. 7. 15:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Vagy egy morcos viziló?
2014. júl. 7. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!