Szerintetek ciki ilyenkor magassarkú CSIZMÁBAN menni el bulizni?
Figyelt kérdés
Szóval az a legjobb magassarkúm és este meg úgyis hideg lesz. Annyira egyébként nem meleg, csak látszik rtaja hogy inkább téli.2010. ápr. 16. 15:50
1/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem! Én is bokacsizmában járok még, mondjuk nem a legbundásabban, mert abban télen is megizzad a lábam, de simán mehetsz még csizmában!
2/7 anonim válasza:
Tegnap meg rossz ido volt, viszont en ma mar nem vennem fel. pont 2 napja indultam el en is és felvettem a csizmam, de nagyon rosszul ereztem magam, foleg amikor a balerina cipos lanyok alltak mellettem. uh epp ezert inkabb faztam tegnap este, de nem vettem fel. 1-2 emberen van mar csak, de én is megnézem oket, szal feltételezem, hogy téged is megnéznének. Én meg azt nem szeretem, amikor olyan erzesem van, mintha mindenki engem bamulna...
3/7 anonim válasza:
nem gáz, azt vedd fel, amiben nem fázol fel.
4/7 anonim válasza:
Nálunk kinn az egyetemen volt buli, ahol a lányoknak k*rvának kellett öltöznie. Sokan voltak csimmában.
szóval lehet, csak ne bundásat, mert az már fura.
5/7 anonim válasza:
DEHOGYIS!
sZErintem nagyon cool :)
amúgy is most mindenhol ilyet lehet kapni :)
6/7 A kérdező kommentje:
Milyet? Az enyém egy sima mezei csizmi :)
2010. ápr. 16. 18:16
7/7 anonim válasza:
Szerintem sem gáz egyáltalán...ja és jó bulizást!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!