Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » El szeretnék menni bulizni....

El szeretnék menni bulizni. Mit vegyek fel, mit szoktatok ilyenkor felvenni? L/18

Figyelt kérdés

Még nem voltam olyan "igazi" buliban. Szeretnék csinos lenni, hogy büszke legyen ráma barátom, ugyanakkor nem szeretnék túlzottan elrugaszkodni önmagamtól sem.

Inkább visszafogott, szolid stílus jellemző rám. Mit ajánlanátok? Jó lenne ha linkelnétek is:) Ha egy kicsit vadabb, szexisebb az sem baj.

2009. nov. 4. 16:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%

akkor vagy nyerő, és akkor vagy TE, ha természetesen öltözködsz.

nevetséges amikor valaki teljesen normálisan, stílusosan öltözködik a hétköznapokban, hétvégére meg kötelességének érzi szétpingálni az arcát, és tenyérnyi szoknyácskákat húzni, 15centis sarkú csizmával.

ne.

2009. nov. 4. 16:51
 2/11 anonim ***** válasza:
76%
Azért a tenyérnyi szoknya, falatnyi nadrág mindig bejön egy jó fenéken. Ez vitathatatlan. Akár smink nélkül is. ;)
2009. nov. 4. 16:54
 3/11 A kérdező kommentje:
Persze, nem is akarok én annyira "más" lenni, mint hétköznap. De mégis:)) Légyszi valami tippet, tanácsot adjatok!
2009. nov. 4. 16:55
 4/11 A kérdező kommentje:
Milyen visszavfogottabb, nőies, de nem rib@ncos ruhát vehetnék fel?
2009. nov. 4. 16:56
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

16:54

Ez így igaz, de attól függ, mi a cél. Ha szeretnék egy numerát, tuti így mennék le! Ez biztos. Beszélgettem már jópár sráccal, és nem tudják a sortos-magassarkús lányokat komolyan venni, bár ők sem feltétlen azért mennek le.

Én egyszer felöltöztem így, hogy a párom büszke legyen rám, hát minden volt, csak pont az nem:P

Szerintem próbálkozz valami ejtett vállú felsővel, aminek lecsúsztatható, az nem is kihívó de mégis jól tud mutatni minden alkaton. Elég egy lapos talpú csizma egy szűkebb farmerrel, hajad legyen szép friss, és egy kicsit erősebb smink talán a hétköznap megszokottnál, de amint írták, egyáltalán ne ess át a ló túlsó oldalára. Amúgy nézelődj boltokban, egy csinos felsővel az egész öltözéked megkoronázhatod:)

2009. nov. 4. 17:24
 6/11 anonim ***** válasza:
77%

szia!

leírom, hogy én mit vettem fel az egyik bulira, hátha segítek neked ezzel.

na szóval:

lila csőtop, egy fehér hosszú nadrág és egy fekete tűsarkú.

szerintem nem voltam rib@ancos, a barátaimnak tetszett az öltözékem.

most hideg van, szóval ne így öltözz ah. én mondtam xD

a barátod így is úgy is büszke lesz rád, hiszen bejössz neki, teljesen mind1 mit viselsz.

jó bulizást! ^^

2009. nov. 4. 17:54
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem egy csőnaci, fekete v farmer, valami merevitős fűzővel nagyon szexi tud lenni, plusz magassarkú, csizma, v tűsarkú. Jah, és figyelj a kiegészitőkre is. Ha discóba mentek, akkor sztem valami ilyesmibe gondolkozz. A falatnyi szoknya, nadrág jó nyáron, de most befagy a Lyukad:D
2009. nov. 4. 18:05
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
egy csinos csöszáru farmer egy magassarkuval mindig megnyerö:)ahhoz felveszel egy dögös felsöt rá egy csini kabát,erösebb smink,beállitott frizko és mehet is a buli!tuti megnyerő leszel:)
2009. nov. 4. 18:05
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem egy farmer, amiben jól érzed magad, ha jó a feneked és a lábaid, lehet feszülősebb. akkor a felső, amit felveszel legyen egy kicsit bővebb, mondjuk ilyen színes, tunika jellegű, hozzá vehetsz egy hosszabb nyakláncot vagy nagy karika fülbevalót. ha inkább a felsőtestedet szeretnéd hangsúlyozni, akkor felvehetsz csőtopot, kicsit csilogóbb ujjatalnt vagy topot. ezt is feldobhatod kiegészítőkkel pl egy jó öv. a cipő (ha szoktál)legyen magassarkú, ha nem akkor, balerinacipő.
2009. nov. 5. 12:11
 10/11 anonim ***** válasza:

1. változat

fekete bőr nadrág és egy hosszitott rózsaszin ,sárga vagy valami világos poló

2.változat

farmer szoknya és egy top vagy poló

3.változat

csőnadrág (ez lehett fekete,fehér,kék,sárga)

és egy top (vagy az időtől függ)

2009. nov. 15. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!