Mivel lehet ilyenkor felvenni egy tornacipőt, ha a csőfarmer nem tetszik?
Figyelt kérdés
S a harisnya-rövidnadrág variációban sem érezném jól magam.Maximum egy bővebb fazonú térdig érő nadrág+alá hari, de nehogy már ez az egy megoldás létezzen ha hordani szeretném a tornacipőm(?!) ami egyébként ilyesmi:
Nyáron vettem és azóta nem szántam rá magam,hogy felvegyem,így visszagondolva pedig a melegben könnyebb dolgom lett volna...
2010. nov. 8. 16:52
1/10 anonim válasza:
akármihez fel lehet venni. nem tudom milyen ruháid vannak, azért van annyi szép érzeted hogy lásd mihez áll jól.
2/10 anonim válasza:
A kutya se fog megnézni bő farmerban.
Jobb ha szűkszárúval hordod.
18/F
3/10 A kérdező kommentje:
Hát konkrétan a munkahelyemre,ahová majd minden nap bejárok,kényelmes sztreccs melegítőnadrágokba járok,mert mozogni kell. Ezek ugye combbig testhezállók,térdtől lengébbek,tehát ehhez a variációhoz nem jó a cipő. Egyébként van Én nekem mindenféle ruhám,de most a hétköznapi "munkás"öltözékemhez kéne egy kis segítség!:)
2010. nov. 8. 17:18
5/10 anonim válasza:
és a melegítőnacihoz miért nem jó a tornacipő? alapjáraton mind kettőt sportra teremtették. meg akkor franc se nézi azt, hogy mi van rajtad. jaaa hogy te azt akarod hogy olyan menőn feltűnő legyen? minek?
6/10 anonim válasza:
Csőnadrághoz kapásból hülyén néz ki a tornacipő.
7/10 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Miért,nem ahhoz szokták hordani? Akkor szerinted mihez vehetném fel?Olyan nadrághoz ami rálóg? Köszi!
2010. nov. 9. 13:49
8/10 A kérdező kommentje:
Utolsó előttinek,pedig megint csak azt tudom mondani,hogy szerintem az úgy nem jó,hogyha rálóg a nadrág. Akkor minek ér bokáig? Szóval nemtudom....:) Nem az érdekel hogy ki mit lát,hogyan,nekem a lényeg az,hogy magamnak tetszen. És ilyen megoldást még nem nagyon találtam.
2010. nov. 9. 13:51
9/10 anonim válasza:
Akkor hordd miniszoknyával ha nem akarod, hogy rálógjon a nadrág! Az a boxcipő, amivel kevered, ott nem szabad rálógnia a nadrágnak. A tornacipő elvileg egy kényelmes viselet, míg a csőfarmer -mivel szűk és ugye farmer anyagból van- eleve nem lehet kényelmes, szóval nagyon, de nagyon nem jön össze a kettő, kész divatgyilkolás...
10/10 A kérdező kommentje:
Volt boxcipőm,annál nem zavart,ha rálógott,mivel a fejrésze magában úgy nézett ki mint egy sportcipő. De a tornacipő,ami nem magasított, eléggé általános iskolás feeling,tehát ha csak az látszik ki,az nem jön be. Igazából megállapodtam magamban,hogy pamut cicanadrág és hosszított felső/tunikával bepróbálom majd, vagy vastag harisnya+mini szoknya,ahogy te is írtad. Köszi a segítségeteket!:)
2010. nov. 10. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!