Nyáron általában mennyiért veszitek a sortokat, rövidnadrágokat, szoknyákat?
Figyelt kérdés
rövid farmert pl?2014. júl. 5. 14:05
1/9 anonim válasza:
Szoknyákat 1300-1500-1800 Ft-ért
Rövidgatyákat 1500-2000 Ft-ért
Rövid farmert 2000-2500 Ft-ért
(darabáras Háda, ha van nyári -50%-os akció, akkor a fennt írt összegek feléért)
2/9 anonim válasza:
Nagyon valtozo. Turibol vettem par hete egy szoknyat, az 500 Ft volt, elotte a New Yorkerbol, az valami 7.000 Ft, viszont mostanaban vettem egy feher rovidnacit(ilyen no name), az 3000 Ft volt.
3/9 anonim válasza:
Mechwartnál turiban 300-400-ért remekbeszabott rövidnacikat :)
4/9 anonim válasza:
Én is turizok, bár rövid farmerem pont nincs, de úgy 500-1500 között.
5/9 anonim válasza:
Attól függ hol veszem, de elvi alapon nem vagyok hajlandó 2000ftnál többet költeni egy darabra.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Csak azért kérdeztem, mert kíváncsi voltam, hogy ilyen 5000-től kezdődő cuccokat más hajlandó-e megvenni. Kicsit röhejesnek tartom, hogy néhol hosszú farmert kapok annyiért, ahol mások ennyiért egy rövid nadrágot, szoknyát árulnak. Az anyag is sokkal kevesebb, így is olcsóbbnak kéne lennie, mert kevesebb a munka vele.
2014. júl. 6. 21:27
7/9 anonim válasza:
Szerintem turiban is találhatsz jó dolgokat csak keresni kell. Akár 400-500 forintért is. Viszont ha valami márkás cuccot akarsz azt sajna meg kell fizetni. Nekem van egy, az 3500 Ft volt.
8/9 anonim válasza:
Igen pont ebből jön az elvem, nem vagyok hajlandó harmad annyi anyagért ugyanannyit kifizetni.
Turiban jókat lehet venni, de én csináltam már olyat is, hogy megvettem a hosszút és levágtam,
a trapézszárú farmert nem vettem volna fel, de shortként tökéletesen funkcionál. A boltban is árulnak olyat aminek az alja nincs eldolgozva, így sokkal gazdaságosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!