Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen rövidnadrágokat ajánlot...

Milyen rövidnadrágokat ajánlotok egy tininek?

Figyelt kérdés
15/F
2014. máj. 26. 18:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Térdig érőt.
2014. máj. 26. 19:04
 2/12 anonim ***** válasza:
Vagy rövidebbet. Nem csak neopuritánok léteznek.
2014. máj. 26. 20:40
 3/12 anonim ***** válasza:
De egyébként mire gondolsz? Markára, színre? Vagy hol vedd?
2014. máj. 26. 20:41
 4/12 A kérdező kommentje:
Márkára és "kialakításra" -( lógós, normál, rohadtul tapadó ). Nem igazán tudom, mi az ami nem néz ki hülyén.
2014. máj. 26. 20:56
 5/12 anonim ***** válasza:

Az a baj hogy az az alakod függvénye

Hány cm magas vagy, hány kg

Melyik stílus áll hozzád a legközelebb?

2014. máj. 26. 21:04
 6/12 A kérdező kommentje:
168cm 47kg,nincs kifejezetten stílusom. Ez így elég gázul hangozhat :D Most arra gondolsz, hogy páwa, hipster, hippi stb.- közül melyik vagyok?
2014. máj. 26. 21:19
 7/12 anonim ***** válasza:

nem vagy túl magas, meg elég vékony is

figy vehetsz vmilyen színes rövidgatyát, akár élénk színűt is, sárga, zöld, kék, piros

vagy akár kockásat is

passzoljon mondjuk a cipődhöz

az sem baj ha van a szárán zseb

2014. máj. 27. 17:46
 8/12 anonim ***** válasza:
milyen cipőd van?
2014. máj. 27. 17:48
 9/12 A kérdező kommentje:
Van egy Vans-os sötétkék, fehér talpú, és egy Deichman-os szürke, fehér talpú. Mind a kettő 40-es.
2014. máj. 27. 18:25
 10/12 anonim ***** válasza:

A márka nem fontos, mert ugyanazokat kapod meg egy kínaiban, mint egy plázában, csak ott rá van varrva vagy vasalva egy-egy márkacímke (ezt onnan tudom, hogy én is vasaltam/varrtam márkacímkéket diákmelóként).

Az adataid alapján vékonyka lehetsz, szóval szerintem válassz normál fazont :) A lógós kiemelné a vékonyságodat, a tapadós... Hmmmm, azt alapból nem értem, hogy fiúknak/férfiaknak miért csinálnak olyanokat, mert eléggé káros a heréknek, összenyomja őket és/vagy nem lesz megfelelő a vérkeringés, ami a későbbi gyermekvállalásnál jelent majd igazán gondot.

A cuppanós gatya pl. pont olyan egészségtelen a fiúknak, mint az extracsípő derékvillantó farmer a lányoknak. Lányoknál szabadon hagyja a vesét, és mivel extra csípő, lecsúszik, hacsak nem húzza meg a hölgyemény egy övvel, de akkor meg összepréseli a hasát, benne a méhével együtt...

Na, de eléggé eltértem a tárgytól :D

Szóval normál fazon, térdig vagy térd fölé érő. Színben meg ami tetszik: az egyszínűek jók bármihez, a kockásak is jók, nekem spec. azok a nagymintás Hawaii mintásak nem tetszenek, de ha Neked tetszik, próbálf fel olyanokat is.

De pl. egyszínűhöz (szinte) bármilyen színű/mintájú pólót vagy trikót is fel tudsz venni :)

2014. máj. 30. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!