Milyen rövidnadrágokat ajánlotok egy tininek?
Az a baj hogy az az alakod függvénye
Hány cm magas vagy, hány kg
Melyik stílus áll hozzád a legközelebb?
nem vagy túl magas, meg elég vékony is
figy vehetsz vmilyen színes rövidgatyát, akár élénk színűt is, sárga, zöld, kék, piros
vagy akár kockásat is
passzoljon mondjuk a cipődhöz
az sem baj ha van a szárán zseb
A márka nem fontos, mert ugyanazokat kapod meg egy kínaiban, mint egy plázában, csak ott rá van varrva vagy vasalva egy-egy márkacímke (ezt onnan tudom, hogy én is vasaltam/varrtam márkacímkéket diákmelóként).
Az adataid alapján vékonyka lehetsz, szóval szerintem válassz normál fazont :) A lógós kiemelné a vékonyságodat, a tapadós... Hmmmm, azt alapból nem értem, hogy fiúknak/férfiaknak miért csinálnak olyanokat, mert eléggé káros a heréknek, összenyomja őket és/vagy nem lesz megfelelő a vérkeringés, ami a későbbi gyermekvállalásnál jelent majd igazán gondot.
A cuppanós gatya pl. pont olyan egészségtelen a fiúknak, mint az extracsípő derékvillantó farmer a lányoknak. Lányoknál szabadon hagyja a vesét, és mivel extra csípő, lecsúszik, hacsak nem húzza meg a hölgyemény egy övvel, de akkor meg összepréseli a hasát, benne a méhével együtt...
Na, de eléggé eltértem a tárgytól :D
Szóval normál fazon, térdig vagy térd fölé érő. Színben meg ami tetszik: az egyszínűek jók bármihez, a kockásak is jók, nekem spec. azok a nagymintás Hawaii mintásak nem tetszenek, de ha Neked tetszik, próbálf fel olyanokat is.
De pl. egyszínűhöz (szinte) bármilyen színű/mintájú pólót vagy trikót is fel tudsz venni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!