Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk! (15+) Tetszene egy...

Fiúk! (15+) Tetszene egy ilyen stílusú lány? Összejönnétek vele? (többi lent) Kort/nemet írjatok és hogy esetleg ti milyen stílust képviseltek, ja és indoklást.

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nemcsak a külsőn múlik, de pl. szívesen megismernétek egy ilyen lányt?

1, zenekaros póló, szegecses short, térdzokni, tornacipő, karkötők, nyakláncok, kendő és színes csíkos haj

Szoktam még tüll szoknyát hordani, platformos cipőt, térdig érő bakancsot (persze nem nyáron), stb.

Itt, gyk.-en szoktam látni, hogy azt mondják, hogy ez már tucat, de én elég kevés ilyet látok rohangálni az utcán.

Egyébként én tényleg nagyon szeretem a rock zenét és az életem része, bármit is gondoltok majd ez alapján, csak mellette azért szeretnék lány maradni, már ha értitek, hogy értem. 16/L

Ha van ötletetek, hogy mi illene még ehhez a stílushoz, írjátok le nyugodtan.:)

Nagyon köszönöm!

2014. júl. 3. 16:11
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Nekem ez az egész belülről jön. :)

A kérdést pedig azért tettem fel, mert még soha nem volt barátom, kb. nem is tetszettem nagyon senkinek, nem mondom hogy annyira szép vagyok vagy ilyesmi, de nemcsak a modelleknek van barátjuk, szóval kíváncsi voltam hogyan vélekednek erről a tizen-,huszonéves fiúk.

2014. nov. 1. 23:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!