Fiúk! (15+) Tetszene egy ilyen stílusú lány? Összejönnétek vele? (többi lent) Kort/nemet írjatok és hogy esetleg ti milyen stílust képviseltek, ja és indoklást.
Tudom, hogy nemcsak a külsőn múlik, de pl. szívesen megismernétek egy ilyen lányt?
1, zenekaros póló, szegecses short, térdzokni, tornacipő, karkötők, nyakláncok, kendő és színes csíkos haj
Szoktam még tüll szoknyát hordani, platformos cipőt, térdig érő bakancsot (persze nem nyáron), stb.
Itt, gyk.-en szoktam látni, hogy azt mondják, hogy ez már tucat, de én elég kevés ilyet látok rohangálni az utcán.
Egyébként én tényleg nagyon szeretem a rock zenét és az életem része, bármit is gondoltok majd ez alapján, csak mellette azért szeretnék lány maradni, már ha értitek, hogy értem. 16/L
Ha van ötletetek, hogy mi illene még ehhez a stílushoz, írjátok le nyugodtan.:)
Nagyon köszönöm!
En is rocker vagyok.:)
Nekem nagyon tetszik a stilusod, legalabbis, ahogy leirtad, raadasul, ha jol is all, biztos nagyon jol nezhetsz ki!
Amugy, emlitettem, hogy en is rocker vagyok, megis mashogy oltozok.:)
15/L
Én is rocker csaj vagyok. Mondjuk nekem nem annyira durva a stílusom- nekem inkább csak a kiegészítőim rockosak, Nem hordok banapólót se bakancsot, de én így érzem jól magam. Nekem is önbizalmat ad és ezáltal egyedi vagyok. rám is rámszóltak h minek van a fejemen az a kendő, mért hordok díszkesztyűt, minek van annyi gyűrű a kezemen.
Szeintem elég ha magabiztos, mosolygós és éketvidám vagy. Egyébbként is: nem felelhetsz meg mindenkinek-olyan nincs.
Érezd magad jól a bőrödben. Így is bepasizol majd ne félj :D
Bartátnőm is hasonló beállítottságú :)
Nkm nagyon bejön az ha kicsit extrém az ember
18/F /PUNK
Küldesz képet magadról privibe?Ha nem is magadról,legalább a ruháidról!*-* Nagyon érdekelne!Óriási respect,ahogy az első mondta!:O Bocsi hogy ötlettel nem szolgálok :S
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!