Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk! (15+) Tetszene egy...

Fiúk! (15+) Tetszene egy ilyen stílusú lány? Összejönnétek vele? (többi lent) Kort/nemet írjatok és hogy esetleg ti milyen stílust képviseltek, ja és indoklást.

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nemcsak a külsőn múlik, de pl. szívesen megismernétek egy ilyen lányt?

1, zenekaros póló, szegecses short, térdzokni, tornacipő, karkötők, nyakláncok, kendő és színes csíkos haj

Szoktam még tüll szoknyát hordani, platformos cipőt, térdig érő bakancsot (persze nem nyáron), stb.

Itt, gyk.-en szoktam látni, hogy azt mondják, hogy ez már tucat, de én elég kevés ilyet látok rohangálni az utcán.

Egyébként én tényleg nagyon szeretem a rock zenét és az életem része, bármit is gondoltok majd ez alapján, csak mellette azért szeretnék lány maradni, már ha értitek, hogy értem. 16/L

Ha van ötletetek, hogy mi illene még ehhez a stílushoz, írjátok le nyugodtan.:)

Nagyon köszönöm!

2014. júl. 3. 16:11
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2014. júl. 5. 18:24
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

En is rocker vagyok.:)

Nekem nagyon tetszik a stilusod, legalabbis, ahogy leirtad, raadasul, ha jol is all, biztos nagyon jol nezhetsz ki!

Amugy, emlitettem, hogy en is rocker vagyok, megis mashogy oltozok.:)

15/L

2014. júl. 6. 15:32
 13/21 anonim ***** válasza:
68%
Csaj vagyok én is szeretem ezt a stílust. Ha jól készíted össze a szettet és csajos maradsz + ápolt vagy, még azoknak is bejöhetsz, akik nem feltétlen ezt a stílust képviselik. Aki pedig rocker, mint te, annál pluszpont:D
2014. júl. 9. 08:49
 14/21 anonim ***** válasza:
Magát a rockzenét szeretem de a stílus nagyon távol áll tőlem. De nekem kifejezetten tetszenek az ilyen lányok :D ( Még akkor is ha nem is szeretem az ilyet) :D 20/F
2014. júl. 9. 10:25
 15/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2014. júl. 9. 21:46
 16/21 anonim ***** válasza:
Üdv tesóm :) 15L
2014. júl. 11. 10:55
 17/21 anonim ***** válasza:

Én is rocker csaj vagyok. Mondjuk nekem nem annyira durva a stílusom- nekem inkább csak a kiegészítőim rockosak, Nem hordok banapólót se bakancsot, de én így érzem jól magam. Nekem is önbizalmat ad és ezáltal egyedi vagyok. rám is rámszóltak h minek van a fejemen az a kendő, mért hordok díszkesztyűt, minek van annyi gyűrű a kezemen.

Szeintem elég ha magabiztos, mosolygós és éketvidám vagy. Egyébbként is: nem felelhetsz meg mindenkinek-olyan nincs.

Érezd magad jól a bőrödben. Így is bepasizol majd ne félj :D

2014. aug. 14. 13:50
 18/21 KicsiPunk666 válasza:

Bartátnőm is hasonló beállítottságú :)

Nkm nagyon bejön az ha kicsit extrém az ember

18/F /PUNK

2014. okt. 12. 14:01
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Küldesz képet magadról privibe?Ha nem is magadról,legalább a ruháidról!*-* Nagyon érdekelne!Óriási respect,ahogy az első mondta!:O Bocsi hogy ötlettel nem szolgálok :S

13/L

2014. okt. 12. 17:49
 20/21 anonim ***** válasza:
Igazából ez különleges lenne és egyedi... Tucat attól leszel, hogy másokat megkérdezel, jó-e ez így. Legalábbis szerintem. Persze ettől még biztosan különleges személyiség vagy, én csak látatlanba jegyezném meg, hogy kicsit több önbizalmat, ne érdekeljen, mit gondolnak mások! :P Én mondjuk nem igazán láttam még ilyen stílust képviselő lányt az utcán, csak egyszer és nagyon jól tud állni egy olyan embernek, akin látszik, hogy tényleg rocker és felvállalja a stílusát, nekem nagyon tetszik. :D
2014. okt. 29. 02:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!