Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Nyári estéken milyen...

Bratilla kérdése:

Lányok! Nyári estéken milyen ruhában mentek dizkóba, bulizni?

Figyelt kérdés

A barátnőimmel megyünk pár napos nyaralásra, és az utolsó nap elmennénk diszkóba. Én nem vagyok olyan nagy bulizós, még nem is igazán voltam diszkóban, és mivel kirándulás lesz, nem is vihetek magammal annyi cuccot. És a cipő milyen legyen, ha nem magassarkú? Eddig úgy terveztem, szandált és egy zárt cipőt viszek, de nem tudom, oda mennyire lenne ez jó.

Köszönöm előre is!

2014. júl. 2. 15:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát szerintem egy sarúba simán elmehetsz,meg valami kisruhába v rövidnadrág valami kis jó atlétával. :))
2014. júl. 2. 15:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Én úgy látom, hogy simán elmennek lányok hétköznapi ruhákban is. Egy szebb fölső, pl egy piros top, vagy valami csipke, és rövidnadrág meg szandál. Szerintem nincs benne semmi.
2014. júl. 2. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!