Anyukám nem enged el évzáróra ebben a ruhában?
Figyelt kérdés
Nem engedi mert azt mondta évek óta úgy van fehér ing fekete szoknya/nadrág. Nekem nincs kedvem vele vezsekedni de nem enged el benne de ti elengednétek a 13 éves lányotokat ebben?: [link] 2014. jún. 6. 20:38
1/7 anonim válasza:
Hát ne haragudj, ez nem évzáróra való. Évzáróra azt kell felvenni, amit az iskola előír. Ha nincs egyenruhátok, akkor jól mondja anyukád, fekete szoknya, fehér blúz.
2/7 anonim válasza:
jól néz ki és azzal nincs is baj, hogy 13 évesen ilyet hordasz
de abban igaza van anyukádnak, hogy évzárón mindenki fekete-fehér ünneplőben lesz, mert úgy kell
viszont ez a ruha nem olyan ünnepélyes, ezért máskor nyugodtan hordhatod
4/7 anonim válasza:
Igaza van. Ez egy pamut, hétköznapi nyári ruha. Egy csöppet sem elegáns, és ezért egyáltalán nem való az évzáródra!
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válszokat én nem akartam vele veszekedni felvehetem én azt máskor is. De évzáróra tényleg jobb a fekete fehér!:) (jobban belegondolva)
2014. jún. 6. 20:47
6/7 anonim válasza:
13évesen még jársz évzáróra? Decukivagy :D
7/7 A kérdező kommentje:
XD utolsó miert ne menjek el a sajátomra szeretnék ott lenni hisz egyszer vagyok csak hatodikos!:D (remélemxD)
2014. jún. 8. 13:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!