Ramcsiii kérdése:
Elmenne valaki ilyen ruhában Bankettre?
Figyelt kérdés
Szerintetek oda való?Én ilyesmit szeretnék felvenni..2014. máj. 10. 15:38
2/10 anonim válasza:
Ha lány lennék, simán :) Nőies, csinos és fütyiállító :)
3/10 A kérdező kommentje:
Hm,jó tudni miben lehet csábitani..köszi :D
2014. máj. 10. 16:14
4/10 anonim válasza:
Ha jól áll nekem akkor igen!:)
Ezen a lányon jó,csak mivel én pici vagyok ezét nem hiszem hogy ez a bő fazon jól állna.Valamint nekem a térdig/térd alatti szoknyák sem állnak jól(főleg magassarkú nélkül)
de ennek a színe is tetszik:)
5/10 A kérdező kommentje:
Igen értem..Én is alacsonyabb vagyok,szóval magassarkút húznék mindenképp..De ugy gondolom ez oda illő és jobb,mint hogyha bulis ruhában mennék :)
2014. máj. 10. 16:21
6/10 anonim válasza:
Mint mondtam, biztosan felállna Rád a farkincám kérdező :)
7/10 A kérdező kommentje:
Oké első válaszoló,nyugi meg értettem :D
2014. máj. 10. 16:23
8/10 anonim válasza:
Stílusra jó de ez a fazon keveseknek áll jól.
9/10 anonim válasza:
Én egy kicsit elegánsabbat vennék fel,de ez sem rossz.Egyátalán nem égő ilyenbe menni,de magassarkúval,ékszerekkel vedd föl,így elegánsabb.
10/10 A kérdező kommentje:
Igen 9-es magassarkú cipövel,természetesen minden megvolna hozzá,de gondolom ez oda illőb mint sem egy szők,mélyen kivágott,rövid ruha..Köszönöm a válaszokat.
2014. máj. 11. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!