1/13 anonim válasza:
Biciklisgatyában? Feszülős pólót gizda testre?
2/13 anonim válasza:
Uristen, dehogy lehet. Jesszus!
3/13 anonim válasza:
Ez inkább olyan, mintha maratont futnál... :)
De nem rossz, csak nem városnézéshez
5/13 anonim válasza:
Persze, a Budapest Pridera tökéletes lesz. Csinosak a bimbijeid...
6/13 anonim válasza:
Külföldön senkit nem érdekel mi van rajtad. Amúgy meg max azt hiszik odáig biciklivel mentél. De én nem mutatkoznék így sehol.
7/13 anonim válasza:
Itt a németek még kocsmázni is így mennek...
8/13 anonim válasza:
Persze hogy lehetsz. :) Főleg ha bicajjal, görkorival nézed a várost. :) De ha gyalogosként találkoznék veled, akkor is az jutna eszembe, hogy a bicajod valahol biztos leparkoltad, és amúgy jó a szerkód. De ez a póló nem nagy rád egy kicsit? Meg a gatya szára is túlzottal le van húzva a combod külső oldalán.
9/13 anonim válasza:
A gatya eléggé kidobja a nemesebbik szerved. Amolyan tevepata, csak férfi kiadásban. Búvárkodni mész? Bocsi a sértésért. Ez a póló és gatya együtt durva, nem vagyok egy divatlezbi, de nem érzed, hogy ez nem jó hétköznapi viseletnek? Az emberek az ilyen "szettet" akkor veszik fel, ha tekernek vagy futnak.
10/13 anonim válasza:
Ez a szett sporthoz való. Én is valószínűleg azt hinné, hogy amúgy biciklivel vagy, de mondjuk nem mászkálnék így sportoláson kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!