Hogy lehetek kevés pénzbol szép és divatos? (tobbi lent)
A barátommal fesztiválra megyunk (kicsi fesztivál).
Sok dologra lenne szukségem, de rengeteg pénzbe kerul. Szeretnék szép lenni és divatos, de mindig rengeteget kell koltenem, ha jó rucit szeretnék.
Sminkre alig van szukségem..nem szoktam festeni magam (csak ha nagyon fontos) és mégis a barátom azt mondja, hogy olyan az arcom, mintha ki lenne festve.
De visszatérve a ruha dologra, az a baj, hogy nincs annyira sok pénzem és attól félek, hogy nem is lehetk szép pénz nélkul.
Mit tehetnék? :(
Ha sok pénzt kell költened arra, hogy divatos, stílusos legyél, akkor nem jól vásárolsz.
Turkálókban nagyon jó dolgokat ki lehet fogni, de alacsonyabb árkategóriás üzletekben H&M, C&A, New Yorker is kaphatsz jó áron jó cuccokat.
A lényeg, hogy próbálj meg olyan dolgokat vásárolni, amik alapdarabnak számítanak, amik passzolnak a többi ruhádhoz és megfelelő darabokkal, kiegészítőkkel párosítva jól variálhatóak stílusban is.
Ezek az alapcuccok azért jók, mert gyakorlatilag addig tudod őket hordani, ameddig szét nem mennek, mert mindig divatban lesznek, ezek örök darabok.
Esetleg nézegess divatblogokat tippért, illetve viszonylag sok olyan online felület van, ahonnan jó cuccokat tudsz rendelni.
Leggings, tunika-ruha, bakancs vagy balerinacipő.... ezek tökéletesek egy kis fesztiválra.
Hozzá egy kistáska, hajpánt, bizsuk.... nem értem hol a gond, ezek a cuccok minden lány szekrényében megvannak. Gondolom nem akarsz venni új cuccokat emiatt a kiruccanás miatt, főleg hogy nem egy különleges kisestélyis esemény.
Én valahogy így öltöznék fel, a stílus attól függ hogy mennyire öltöznek ki az emberek:
Én azt ajánlom, hogy most hétvégén menj vásárolni! Holnap kezdődik a Joy napok! És 10-65% kedvezménnyel tudsz vásárolni nagyon sok üzletben. Több, mint 150 márka, több, mint 1000 üzlete vesz részt az akcióban!
Ha már nem találnál Joy-t, akkor vegyél Éva, vagy Shape magazint, mert azokban is benne van a kuponfüzet.
A kuponokat kivágod, és a pénztárnál odaadod!
Nagyon megéri!
Mi a barátnőimmel már régóta vártuk ezt a hétvégét!
Parasztvakitás ezek a kuponos napok, egy csomó üzletben 1 azaz egy termékre érvényes egy darab kupon. Ilyenkor valahogy silányabb a választék is....
Nem tudom feltűnt e hogy a kuponos napok után egyes üzletekben komolyabb akciók vannak pl. Pimkie... megvetted kuponnal 20% kedvezménnyel, aztán pár nappal később 30-50% van a bolt 70%-ára.
Amúgy se hiszem, ha nincs pénze a kérdezőnek, hogy egy plázás 20% kupon kisegítené. Így nem 10 ezer a gatya hanem 8? Lehet ha most volt ennyi pénze egy nadrágra (ruhára stb) nem tenne ki kérdést hogy mit vegyen fel, mit csináljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!