Hogy öltözzek a lánynak szerintetek amibe bejövök neki?
Figyelt kérdés
van egy lány a suliban aki mindig nagyon korán jön mint én,de viszont én busszal jövök,mert messze lakok a lány viszont az iskola mellett lakik, gondolkoztam és megfigyeltem,hogy mindig akkor jön amikor én megérkezem.És gondoltam azért jön ilyen korán,mert beszélni akar velem mindig valamiről ( egyébként a lány mindenből tíz-ből tízes:)) rájöttem,hogy ő mindig rám néz és ha oda nézzek hozzá "elolvad tőlem". Nos én nem tudom ,hogy mi jön be a lányoknak öltözködés terén,de segítsetek nekem2014. jún. 27. 22:17
11/11 anonim válasza:
Bejössz a csajnak! Ugyanígy voltam egy sráccal, kb ugyanígy viselkedtem, csak sajnos ő nem viszonozta. Amúgy ő nem pólót szokott hordani, mint a legtöbb srác a suliban, hanem inget, esetleg pólóra rávéve, na nekem az nagyon bejött :D lehet kinevetni, de tényleg.
És hajrá, remélem jól alakul! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!