Szerintetek egy lánynak hány éves kortól kell bikini felsőt viselnije?
Figyelt kérdés
2014. jún. 12. 23:00
1/7 anonim válasza:
Ahány éves korától van melle onnantól biztos, de 6-7 éves kortól etikus..
2/7 anonim válasza:
egyéntől függ, mindenkinek máskor kezd el megereszkedni....én olyan 45-öt mondanék ;)
3/7 anonim válasza:
Csak fürdőbugyit manapság már a totyogósokra se igazán adnak. Egyrészt fényvédelem miatt (jobb, ha minél több felület takarva van, hisz az is véd valamennyit a naptól), plusz a sok beteg ember miatt.
Ugyanakkor amíg nem indul növekedésnek a mell, vagy még olyan kicsi, szerintem inkább az egyrészes dressz ( [link] ), mint a folyton ide-oda csúszkáló bikini felső (ha nincs mit tartani, akkor top se marad a helyén - rengeteg ilyet lehet látni, hogy szegény kisgyereknek nyakában a "bikini felső", a bimbó pedig kikandikál).
Az egyrészes fürdőruhák amúgy is ismét bejöttek a felnőtt divatba, manapság megint nemcsak az idősek hordják, így "cikinek" se számít.
4/7 anonim válasza:
visszagondolva én 8 évesen hordtam utoljára simán bugyit, de akkor már kicsit cikinek éreztem, onnantól egybe részes fürdő dresszt hordtam 13 éves koromig. mikor 14 lettem a következő nyárra akkor már volt mellem és bikinim, de mell nélkül elég értelmetlen a bikini szerintem.
5/7 anonim válasza:
Iskolásnak már mindenképp, a saját lányomra kb 3 éves kora óta mindig adok. A háromszöges szerintem idétlen, de az ilyenekkel semmi gond [link]
6/7 anonim válasza:
Na igen, kislányokra háromszög formájú bikini felsőt adni eszméletlen nevetséges. Ugyanakkor fedetlenül hagyni is gáz. Amit az utolsó linkelt, az tökéletes.
7/7 anonim válasza:
Én úgy 9-10 éves koromig simán csak fürdőbugyiban császkáltam.(Akkor kezdett el nőni a mellem.)Szerintem elég viccesen néznek ki a kislányok az elcsúszkálós bikini felsőkben.A fürdőruhával pedig az a gondom,hogy fürdés után nagyon zavaró tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!