Szerintetek igy fog állni rajtam is?
Mert szerintem nem mert nincs ekkora cicim, de azért kikérném más véleményét is. Köszönöm! :D
Hmmm... hát ha trandra akarod venni, akkor én lebeszélnélek róla. Én kölcsönbe kaptam egy ilyet, és valami borzalmas. Folyton lecsúszik a mellemről a felső... Állandóan igazgatnom kellett magamon a rucit, mert folyton jött le.
Amúgy feszes kerek ciciken áll jól. A lötyedt mellen röhejes.
Van egy ilyen fazonúm, mint a sárga: [link]
de egyáltalán nem nyomja fel, hanem leszoritja, és olyan mintha nem is lenne. ÉS mivel amit először küldtem hasonló félek hogy hasonlóan járnék vele, és azért 10 ezret nem dobnék ki potyára az ablakon. Egyébként igen strandra is gondoltam, de hát akkor nem tudom. Tényleg kényelmetlen perceként igazgatni.
Ja, hogy neked olyan kéne ami felnyomja a melleid? Akkor ezt felejtsd el! Ez arra jó, hogy takarjon és ennyiben kimerült benne minden funkció.
Szép dekoltázst nem fog neked csinálni. Ahhoz egy erős merevítős vagy push-up-os felső kell. A pánt nélküliek mind ilyen semmitérő darabok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!