Övtáska: gáz vagy sem? (Lánynak)
Figyelt kérdés
Úgy néz ki megyek nyáron fesztiválra és oda nem igazán akarok válltáskát vinni, övtáska kényelmesebb/praktikusabb lenne. Gáz vagy sem? :D 19/L2014. jún. 17. 18:15
1/8 anonim válasza:
fesztiválon még a hasitasi sem ciki szerintem, láttam már pár embernél
2/8 anonim válasza:
Ha nem 90-es évekből itt maradt példány, akkor fesztiválra oké.
3/8 anonim válasza:
fesztiválon első a praktikum, meg hogy ne lopjanak meg
4/8 anonim válasza:
Fesztiválra szerintem tökéletes, de én biciklitúrára is azt szoktam vinni magammal. Szerintem nem gáz.
5/8 anonim válasza:
Simán jó, én nyári koncertekre is sokszor övtáskát viszek, csak a vállamon hordom.
6/8 anonim válasza:
Nem gáz, én gyakron hordom, mert nagyon praktikus. Vannak tök jó fazonúak, simán felveszem hétköznap is, nem csak koncertre.
7/8 anonim válasza:
Abból is vannak normálisan kinéző példányok. :D
8/8 anonim válasza:
én úgy hordom mint egy rendes válltáskát, vagy csak az egyik vállamra, vagy hátradobom a hátamra :) de ha fesztiválozni mész, akkor inkább előre tedd, onnan nem hiszem hogy ellopják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!