Szerintetek gáz 14 éves lánynak a fürdőgatyás bikini?
Szeretnék idén olyan biknit venni, amihez nem bugyi van, hanem fürdőgatya. Még soha nem volt olyan fürdőruhám, de abban jobban érezném magam.
Ilyesmikre gondoltam:
Ti mit gondoltok?
Dehogy gáz! Miről beszélsz? :D
Én pl. csak ilyet vagyok hajlandó felvenni, pedig 10 évvel idősebb vagyok Nálad.
Hát, ez szerintem baromi gagyi
Ez jobb
De én am azt hittem, olyanra gondolsz, hogy rendes rövidgatya, csak fürdőruha anyagából, mert ezek am rövidebbek; nekem egyszer kb ennyi idős koromban volt ilyen, és azt imádtam. Végülis, ebből a cuccból, amit linkeltél, az a 2. nem rossz, de am nekem egy kicsit fura hatása van, de lehet azért, mert kicsi a modellre, akin fotózták, és ezért egy kicsit feszül; lehet, hogy máson jobban állna pont ue.
Nem gáz:)
Mondjuk ez se feltétlen előnyösebb sajna, mint a sima bikini..régebben, amikor sok plusz kg volt rajtam, én is ilyet hordtam, mondván, hogy ez majd takarja a kényes részeket, de valahogy még előnytelenebb volt, mint a sima bikini:s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!