Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A minap hallottam, hogy az...

A minap hallottam, hogy az esküvői ruha alá kell a melltartó?

Figyelt kérdés

A kolegámmal nem vitatkoztam, de azóta érdekel, hogy melyik volt előbb;

A melltartó vagy az esküvői ruha? Mert ha az utóbbi, akkor még sincs neki teljesen igaza...

Előre is köszi a válaszokat

2014. jún. 27. 15:08
 1/5 Andrea Henrietta ***** válasza:

Azt nem tudom hogy melyik volt előbb...

De a menyasszonyi ruha szabásától fögg, na és persze a menyasszony melleitől, hogy kell e alája melltartó.

Mert azért a legtöbb ruhában van merevítés, ami lényegében felér egy melltartóval, azok alá nem kell.

De van olyan ruha, ami olyan mint egy hálóing, az alá nem árt. De akkor sem normális, hanem olyan bőrszínű szilikonos, ami nem látszik ki.

2014. jún. 27. 15:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha a történelmi idejét kérdezed, hogy melyik volt előbb az esküvői ruha vagy melltartó, akkor egyértelműen az esküvői ruha. Fűzök voltak már 1880-as években de az első modern darabot 1913-ban alkották meg, ami már fűző nélkül volt.

Menyasszonyi ruhát már az ókorban is használták az arák.

2014. jún. 27. 15:25
 3/5 anonim válasza:
92%
Bugyit se vegyél, aztán mehet a kánkán
2014. jún. 27. 15:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül kell, egy rendes esküvői ruha több rétegben bélelt, esetleg fűzős is. Ahogy a nőnek kényelmesebb.
2014. jún. 27. 15:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem kell. Sőt, bugyi se kell.
2014. jún. 27. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!