Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok arról, ha egy...

Mit gondoltok arról, ha egy lány így öltözik?

Figyelt kérdés

[link]

Eddig nagyon nőiesen öltözködtem, de vannak a képen láthatókhoz hasonló ruháim is, és amikor azokat hordom sokkal jobban érzem magam. Azon gondolkozom, hogy lecserélem a ruhatáramat és inkább csak bulizáshoz vagy más alkalmakra fogok kiöltözni.

Most nem vagyok kapcsolatban, de nem tudom, hogy a későbbiekben okozhatna-e gondot, hogy a hétköznapokon nem öltözködöm túl nőiesen.

Ti mit gondoltok az ilyen stílusról?

2014. jún. 20. 21:55
 1/5 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok, egyébként :)
2014. jún. 20. 21:56
 2/5 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem semmi gond ezzel az öltözködéssel. Nem slampos, nem lepukkant. Nem csak attól nőies valaki, hogy tűsarkúban topog hosszú műkörmökkel.

Ha így érzed jól magad, akkor öltözz így.

2014. jún. 20. 22:07
 3/5 anonim ***** válasza:
48%
Azt gondolom, hogy rém unalmas. De ettől még aki így érzi jól magát az öltözzön így. Nem nekem kell megfelelni.
2014. jún. 20. 22:12
 4/5 anonim ***** válasza:
most is így öltözik a csajok 90%-a tornacipő farmer meg valami egyszerű felső
2014. jún. 21. 10:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Én alapból utálom kristen stewart-ot szóval nekem a kép nekem nem jó demonstrálás. Másodszor szerintem nem gond.
2014. jún. 21. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!