Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk, lányok mit gondoltok...

Fiúk, lányok mit gondoltok arról ha egy 25 éves lány így öltözik fel?

Figyelt kérdés
[link]

2014. márc. 25. 20:26
 1/7 anonim ***** válasza:
48%

Kicsit nagyis. Nem tetszik az összkép. Más darabokkal még jó is lehetne.

MIt gondolok? HA éppen divat a bőrszoknya, akkor azt hogy divatos.

2014. márc. 25. 20:28
 2/7 anonim ***** válasza:
54%
szerintem öltözzön egy kicsit fiatalosabban! amugy nekem nagyon tetszik ez a ruhaösszeállítás csak a szoknya érketne egy kicsivel térd fölé:9 amúgy ha ilyen a stílusod akkor nekem nagyon tetszik!:) 50/F
2014. márc. 25. 20:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Ilyen alakon teljesen jó, csak épp azt nem tudnám hová lehet felvenni. Munkahelyre kicsit extrém, alkalminak kicsit iskolás. Esetleg egy más színű blúzzal. Hozzáteszem nekem is van egy műbőr szoknyám, szinte sehová nem tudom felvenni (decemberben vettem, talán egyszer volt rajtam).
2014. márc. 25. 20:43
 4/7 A kérdező kommentje:
rövidebb és feszülősebb bőrszoknyával vélemény? eddig épp hogy azt hittem, az ilyesmi öltözet kihívó a férfiak számára. így igazodjon ki az ember :)
2014. márc. 25. 20:44
 5/7 anonim ***** válasza:
65%
a szoknya nem véletlenül ér odáig Jolie-n ameddig. ha rövidebbet és feszülősebbet vett volna fel, kiállhatott volna a sarokra. a mély dekoltázs éppen elég és igen, ez kihívó, de elegáns. akinek ez nagyis, az még tizenéves. ezenkívül ez egy fotó, de némi képzelőerővel láthatod magad előtt mozogni is ezt az összeállítást. biztosíthatlak róla, hogy nem nagyis. :)
2014. márc. 25. 21:34
 6/7 anonim ***** válasza:
50%

1. vagyok:

2 centivel rövidebb szoknya és egy szebb blúz azért még nem a sarokra való.

Úgy már tetszene.

2014. márc. 26. 07:24
 7/7 anonim ***** válasza:
95%
Nekem nagyon tetszik! Izgalmas, de nem közönséges, ráadásul nem ezt hordja minden második nő. Milyen alkalomból szeretnéd viselni? 34/F
2014. márc. 26. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!