Hálistennek nincs uniformis, így lehet szabad véleményed a cipőválasztás terén.
Én hordtam tornacipőt, vászoncipőt, balerinát, magassarkút, telitalpút, szandált, csizmát, havas időben hótaposót. De láttam másokon platformos cipőt, gumicsizmát, strandpapucsot és gyakorlatilag a létező teljes cipőválasztékot. Ja és színt és fazont is szabadon választhatsz. :D
Csak azért, mert egyetemista lettél, ne cseréld le a teljes ruhatárad és cipőkészleted. Az eddigiek is tökéletesen jók lesznek.
Amilyen nekik tetszik, amihez kedvük van.
Nekem kb minden fajta van, papucstól kezdve magassarkún át sportcipőig, azt veszem fel amelyik illik az aktuális hangulatomhoz és ott vannak persze a "francba, már megint késésben vagyok" darabok is, amelyek nem kivételesen szépek vagy csinosak de a felvételük csak egy pillanatot igényel.
19/L
2. válaszolóval egyet értek, nem nagyon változott semmi attól, hogy egyetemista vagyok, pedig már 5. éve járok ide. :))
Acélbetétes bakancsot, tornacsukát, edzőcipőt, ha nagyon meleg van akkor sarut hordok. Egyedül szóbeli vizsgára öltözök ki, akkor egy fekete lapos ünneplőcipőt veszek fel.
ez amúgy egyetem/kar függő
a GTK-n például eléggé divatosan öltözik viszonylag sok lány, nyáron/tavasszal magassarkú, ősszel bokacsizma, télen csizma.
de persze itt se mindenki.
vannak egyetemek meg ahol szinte "kötelező" tramplinak lenni, és szakadt tornacipő + bakancs, mondjuk az illik a legjobban a lógós pulcsikhoz meg a tarisznyához (bölcsészkar)
valakik meg kb otthoni ruhában jönnek be kb (matematika, fizika szak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!