Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen táskát hordanak az...

Milyen táskát hordanak az egyetemisták?

Figyelt kérdés
Lány vagyok, nem szeretem a válltáskát, eddig nagy iskolatáskával jártam, de abba egy egyetemistát sem láttam. Köszi előre is a válaszokat :)
2010. jún. 25. 09:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Én egy mappával jártam.

A/4es lapokra jegyzeteltem, ezeket otthon lefűztem.

2010. jún. 25. 09:30
 2/16 A kérdező kommentje:
És elég a mappa? Nem kellenek könyvek, meg füzetek? (látszik, h gimis voltam? :D)
2010. jún. 25. 09:31
 3/16 anonim ***** válasza:
89%
Hátizsák, lányoknak egy nagyobb női táska. Egy gyűrűs füzet elég, aztán othon szétfűzöd.
2010. jún. 25. 09:34
 4/16 anonim ***** válasza:
83%

Mivel előadásokra 1db füzeten és 1db tollon kívül nem kell semmi, elég üresen tátongana az iskolatáskád.

Vannak, akik táska nélkül járnak (csak mappa meg lapok), vannak, akik kis táskával, vagy éppen laptoptáskával, aktatáskával, hátizsákkal stb. Változó, egyéntől függ.

De rá fogsz jönni, hogy nem ezek a külsőségek számítanak.

5/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne azt nézd, hogy ki mit visz, azt gondold át, neked mi a praktikus, ha ezért megszólnak, akkor azokkal nem is érdemes szóba állni.

Én hátitáskát vittem, nem túl nagyot, mert az már tényleg vicces lenne, mint aki 3 napra előre bepakolt:D

Sokan jártak csak mappával, sok lány pedig váltáskával. Szerintem praktikusabb, ha az ember visz táskát, vagy egy jó napgy becipzárolható mappát, hogy ne hulljanak ki a cuccai:D Arra is gondoltam én, hogy néha egy -egy lyukas órán, vagy suli után visszafele menet a koleszba bevásárolok, és mennyivel kényelmesebb nem húsz szatyrot cipelni, ha táskával indulsz el:D

6/16 anonim ***** válasza:
100%

hát előadásra max lapot/füzetet vigyél, ki hogy szereti. könyvet csak gyakorlatokra, ha megkövetelik.

Egyetemen amúgy elég széles a skála. simán felvesz valaki rendes hátizsákot (főleg a srácokra jellemző), mások egy mappában rohangásznak vagy ha női egyedről van szó, akkor még válltáskával is bővül a kombináció.

2010. jún. 25. 09:35
 7/16 anonim válasza:
86%
Nem az a lényeg, hogy milyen táskával láttad őket, hanem, hogy melyen tetszik neked, hogy milyen a kényelmes. Az szerintem nem kicsit gond mikor a divat a kényelem rovására megy. Én sem vennék a helyedben válltáskát. Még azért nem vagy teljesen fejlett a csontjaid terén sem. Mivel tényleg nem fog kelleni sok cucc ezért valami helyes, kényelmes, kicsi táskát vennék a helyedben. Vannak olyanok, mint a hátizsák csak kicsit kisebbek.
2010. jún. 25. 09:36
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Én olyannal jártam amivel amúgy a városban szoktam. Nem kellett csak egy mappa belé, és egy golyóstoll, az meg bármibe elfért. Sokszor csak magát a mappát vittem a kezemben. Nem kell ide hátitáska, nem telik meg :D
2010. jún. 25. 09:56
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyetemista lány vagyok és női válltáskát hordok.Volt egy mappás korszakom, de ha a kezedben mindig van valami az nem kényelmes pl ha esik az eső vagy vásároltál...Csak lapokra írok, mert egy füzetet egy tantárgyhoz felesleges használom, valahol csak diákat kell tanulni, valahol meg keményen jegyzetelni kell, így csak annyi lapot viszek magammal ,amennyi kell és nem szakadok meg 6 füzettől.

pl egy ilyen szerintem tök jó:

[link]

2010. jún. 25. 10:09
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Én hátitáskát hordok lány létemre. Sokkal kényelmesebb, mint a válltáska meg a mappa. Ha sokat vagyok az egyetemen, belefér egy üveg víz, kaja, esernyő stb... Nekem még vonalzókat is kell magammal horcolászni és rajzhenger is. Szabad kezem se lenne a mappának szerintem. :D
2010. jún. 25. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!