Milyen táskát hordanak az egyetemisták?
Én egy mappával jártam.
A/4es lapokra jegyzeteltem, ezeket otthon lefűztem.
Mivel előadásokra 1db füzeten és 1db tollon kívül nem kell semmi, elég üresen tátongana az iskolatáskád.
Vannak, akik táska nélkül járnak (csak mappa meg lapok), vannak, akik kis táskával, vagy éppen laptoptáskával, aktatáskával, hátizsákkal stb. Változó, egyéntől függ.
De rá fogsz jönni, hogy nem ezek a külsőségek számítanak.
Ne azt nézd, hogy ki mit visz, azt gondold át, neked mi a praktikus, ha ezért megszólnak, akkor azokkal nem is érdemes szóba állni.
Én hátitáskát vittem, nem túl nagyot, mert az már tényleg vicces lenne, mint aki 3 napra előre bepakolt:D
Sokan jártak csak mappával, sok lány pedig váltáskával. Szerintem praktikusabb, ha az ember visz táskát, vagy egy jó napgy becipzárolható mappát, hogy ne hulljanak ki a cuccai:D Arra is gondoltam én, hogy néha egy -egy lyukas órán, vagy suli után visszafele menet a koleszba bevásárolok, és mennyivel kényelmesebb nem húsz szatyrot cipelni, ha táskával indulsz el:D
hát előadásra max lapot/füzetet vigyél, ki hogy szereti. könyvet csak gyakorlatokra, ha megkövetelik.
Egyetemen amúgy elég széles a skála. simán felvesz valaki rendes hátizsákot (főleg a srácokra jellemző), mások egy mappában rohangásznak vagy ha női egyedről van szó, akkor még válltáskával is bővül a kombináció.
Egyetemista lány vagyok és női válltáskát hordok.Volt egy mappás korszakom, de ha a kezedben mindig van valami az nem kényelmes pl ha esik az eső vagy vásároltál...Csak lapokra írok, mert egy füzetet egy tantárgyhoz felesleges használom, valahol csak diákat kell tanulni, valahol meg keményen jegyzetelni kell, így csak annyi lapot viszek magammal ,amennyi kell és nem szakadok meg 6 füzettől.
pl egy ilyen szerintem tök jó:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!